Meny

Hyr Skandiascenen

Lägg nästa evenemang, konferens, kick-off, seminarium eller bolagstämma på Skandiascenen. Här kan du kombinera Cirkus klassiska miljö med en flexibel och modern konferensanläggning i öppen planlösning.

VÅR NYA SCEN

Skandiascenen är en ny fräsch anläggning i två våningsplan. Den har gemensam entré med Cirkus och ligger i direkt anslutning till den gamla byggnaden. Tillbyggnaden ritades av White Arkitekter och invigdes oktober 2015. Den är anpassad för att kunna lösa dina konferensbehov på ett flexibelt sätt med många möjligheter. Med sin öppna och moderna design kompletterar Skandiascenen de gamla traditionerna på Cirkus på ett spännande sätt.

FLEXIBLA LÖSNINGAR

Skandiascenens foajé har olika användningsområden. Den kan fungera som utställningslokal för utställare och fungerar även utmärkt som en stor bar med sittplatser och ståbord. Här finns totalt plats för upp till 600 minglande gäster. På nedre plan finns garderob och toaletter för upp till 1 500 gäster. Vi har en loge i nedre foajén med plats för mindre möten. Föredrar ni att vara utomhus kan ni även disponera vårt torg direkt utanför entrén som har fullständiga rättigheter för uteservering.