Meny

Specifikation

Här nedan finner ni mer information om Skandiascenen och tillhörande ytor.

SALONG & FOAJÉ

Salong med plats för 800 personer i biosittning. Ett greenroom i källaren med plats för 10-20 personer samt fyra mindre rum med plats för 1-2 personer i varje. Garderob på nedre plan för 1 500 gäster.

MAT OCH DRYCK

Beställning av mat och dryck görs direkt med Cirkus Restaurang (se separat bilaga för olika alternativ samt kontaktuppgifter.) Möjlighet till servering även utomhus på torget.

TILLGÄNGLIGHET

Ingång till Skandiascenens salong från två sidor. Ingång höger på marknivå så rullstolar enkelt kan ta plats längst fram, ingång vänster i mitten på salongen för snabb fördelning vid in- och utsläpp. Handikapp- toaletter och hiss i nedre foajén.

LJUD

Högtalarsystem på både nedervåning och övervåning, sladd för att koppla in exempelvis Spotify finns i baren. Kvaliteten eller nivån på ljudsystemet kan beskrivas som lobby-musik eller bakgrundsmusik. Lättillgängliga och många eluttag i foajén.

TEKNIK

Wifi samt fast lina i salong framdraget till teknikbord.
9 digitala skärmar med möjlighet till skiftande budskap. Skandiascenens övriga ljud-, ljus- och bildtekniska specifikationer i separat bilaga.