It’s Motherf***ing Brunch Time

20-06-13 14:00 Cirkus Restaurang
18 år

Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om biljetter kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.   Sveriges mest kända drag queen Miss Inga intar Cirkus med sin vrickade och älskade bingoshow. Vi bjuder in till en exklusiv och – för Cirkus, speciellt framtagen brunch. Den 4 april är …

Arrangör
Cirkus Arena & Restaurang
Bar & Restaurang
12.00
Köp biljetter

Med stort inslag av “under bältet”-humor, manlig striptease och komedi gjorde Martin “Miss Inga” Johanssons skruvade variant på bingo succé när It’s Motherf***ing Teatime hade premiär på Södra Teatern våren 2015. Publiktrycket var enormt och Miss Ingas experiment resulterade i fem utsålda säsonger. Showen har dessutom tagits Sverige runt med nedslag på olika festivaler, företagsfester och landade till och med i Globen vid ett tillfälle.

Nu är det dags för Martin “Miss Inga” Johansson att ta succén till Cirkus på Djurgården i Stockholm. Den här gången förvandlas tebjudningen till en brunch där Cirkus köksmästare Håkan Hederstedt tar ut svängarna ordentligt.

Miss Ingas bingoshow är fylld av oförskämd, obrydd och hämningslös snabb underhållning och musik. Med sig har Miss Inga också Kim Högstedt, CK och Karl Of Sweden. Tillsammans skapar de en brunch som är vild, rolig och sexig. Och i Miss Ingas regi låter hen knappt någon i publiken undgå hennes vassa tunga och spydigheter.

Bingovinsterna är högst varierande som inkluderar allt från märkeskläder till stripteaseshower.

I priset ingår välkomstdryck och brunch med rätter lika skruvade som Miss Ingas skämt och lika goda som bingovinsterna!

Biljettkategorier

Scenplats (inkl. brunch & välkomstdryck) 425 kronor
Bordsplats (inkl. brunch & välkomstdryck) 375 kronor
Obs! Skymd sikt, men med möjlighet att flyttas till ståplats vid showstart
Barplats (Obs! Brunch ej inkluderat) 215 kronor

Om Martin “Miss Inga” Johansson

Martin ”Miss Inga” Johansson är en av Sveriges mest kända dragqueens. Efter att rest land och rike runt sedan slutet av 90-talet i en framgångsrik karriär som kvinnlig catwalk- och fotomodell samt varit programledare för TV4-gruppen, har Miss Inga sedan 2019 varit Stockholms mesta nattklubbsdrottning. Miss Inga har drivit några av Stockholms mest populära nattklubbar/nattklubbskoncept såsom Berns, F12, Södra Teatern och nu samtliga nattklubbar inom Familjen Ahlbom-koncernen där bland vinnaren av årets klubb (QX-galan) och ”Årets bästa internationella gayklubb” på en gala i England – Backdoor. Miss Inga har släppt singeln Partypatrullen med hiphop-artisten Mange Schmidt som spelas på många dansgolv runt om i Sverige och har i nuläget över 1,3 miljon streams på Spotify och utsedd till femte bästa partylåt det senaste decenniet.

 

Boka bord