Mänskligheten
Föreställningen om oss själva

Cirkus
90 min (ej paus)
Ingen åldersgräns
Arrangör
Kahlo
Biljettkontor
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurang
Öppen från 17:00
Föreställningar i höst
2019-10-20
15:00
söndag
2019-10-20
18:00
söndag

Fredrik Lindströms nya soloföreställning ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” hyllas i media. Svenska Dagbladet skriver att Fredrik Lindström “får hela salongen att koka av skratt”, Aftonbladet menar att han ”ofta är tankeväckande, men framför allt hela tiden väldigt rolig” och Dagens Nyheter utbrister ”jävlar, förlåt, vad bra han är”.

Vårens 21 speldatum på Scalateatern i Stockholm är slutsålda och nu är det klart att föreställningen fortsätter i höst. Den 26 september, 14 oktober och 20 oktober tar Fredrik Lindström ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” till Cirkus.

– Det känns underbart att komma till Cirkus! Ett stort steg för mänskligheten! Nu kan vi ta ut svängarna ordentligt i showen och göra projektioner av människans neocortex i megasize! Det kommer att bli väldigt kul, säger Fredrik Lindström.

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” rör sig Fredrik Lindström sömlöst mellan existentiella ämnen som livsformernas förändring genom tiden och varför ordet “fyllegrej” bara finns i det svenska språket. Med underhållande statistik, visuella hjälpmedel och underfundig humor granskar en av landets mest prisbelönta folkbildare och komiker mänskligt beteende i sömmarna. Innan föreställningen är slut har Fredrik Lindström bland annat dissekerat myten om svenskar som världsmästare i förträfflighet och rett ut den moderna människans gudstro.

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en menybiljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Press recensioner

Dagens Nyheter

Jävlar, förlåt, vad bra han är

SvD

Varm, smart och väldigt rolig

Kulturbloggen

Det var länge sedan jag skrattat så innerligt åt något

spana också in det här

På Cirkus erbjuder vi allt från konserter, shower, musikaler, humorshower och galor. Här kommer några förslag på andra evenemang du kanske är intresserad av.

Boka bord