Cory Henry

23-11-06 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

Cory Henry ut på turné – Gör ett stopp i Sverige!

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Cory Henry, den talangfulla sångaren, låtskrivaren och multi-instrumentalisten, kommer att uppträda på Cirkus den 6 november 2023. Missa inte chansen att uppleva hans dynamiska musik och fantastiska scenframträdande live på scenen. Det blir en kväll fylld av soul, funk och jazziga toner som kommer att ta publiken på en oförglömlig musikalisk resa. Sätt kryss i kalendern och se fram emot en magisk kväll med Cory Henry på Cirkus!

Biljettsläpp idag 27 juni klockan 10:00 via LiveNation.se!

Cory växte upp i Brooklyn, där musiken genomsyrade hans barndom. Hans mor, en månginstrumentalist och körledare, upptäckte hans talang tidigt. Vid tre års ålder förbluffade Cory församlingarna med sitt orgelspel i kyrkan. Hans musikaliska resa fortsatte att blomstra, vilket ledde till framträdanden på Apollo Theater och att han till slut blev organist på Village Underground. Möjligheter uppstod, inklusive turnéer med Kenny Garrett, samarbeten med kända artister och anslutning till Snarky Puppy.

2013 släppte Cory sitt första soloprojekt, ”First Steps”, följt av det gospel/jazz-fusionalbumet ”The Revival” 2016. 2018 släppte Cory Henry albumet ”Art of Love” och 2020 släppte han albumet ”Something to Say”, vilket visar på hans kontinuerliga strävan att dela sin röst och sitt budskap genom musiken. Året efter, 2021, följde han upp med albumet ”Best of Me”, där han fortsatte att utforska sin unika mix av soul, jazz och funk. 2022 släppte han albumet ”Operation Funk”, som bjuder på en energifylld och funkig upplevelse för lyssnarna. Dessa album är ytterligare exempel på Cory Henrys produktiva och mångsidiga musikaliska resa.

Corys låtar lockar både nya och gamla fans, men hans främsta mål är att förena människor genom musikens universella språk. Han finner glädje i att sprida lycka till en mångfaldig publik över hela världen. Se till att säkra din biljett redan idag!

Rullstolsplatser köps via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table