Prime Orchestra
Hits Symphony 80's 90's

25-01-27 19:00 Cirkus, Stockholm
ca 150 min inkl 20 min paus
13 år

HITS SYMPHONY 80s-90s

Organizer
KIART Sverige
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Popmusikens klassiker spelade av en modern symfoniorkester!
En ny show som är helt otrolig!

HITS SYMPHONY 80s-90s är legendariska pophits från 1900-talet tolkade av symfoniorkestern PRIME ORCHESTRA.

Orkestern spelar legendariska hits av såväl svenska superstjärnor ABBA, CAROLA, ACE OF BASE, som utländska artister som MADONNA, MICHAEL JACKSON, BACKSTREET BOYS, PET SHOP BOYS, GLORIA GAYNOR, BEE GEES, THE PRODIGY m. fl.

Mångas favoriter som blivit symboliska för flera generationer har fått ett nytt liv tack vare symfoniorkestern. Under konserten kommer de gamla hitsen att fyllas med starka symfoniska färger och styrka. Lägg därtill en oförglömlig ljusshow, sagolik scenografi och videografi, professionella vokalister, dj – men först och främst en orkester som består av klassiska musikanter. Med PRIME ORCHESTRA får du garanterat starka intryck, en oförglömlig upplevelse och positiv energi!

Favoritmusiken, dess nya symfoniska tolkning samt en magnifik show som varje konsert med PRIME ORCHESTRA är fylld med lovar att ge publiken långvariga trevliga minnen!

Missa inte programmet ”HITS SYMPHO SHOW” i Sverige!

 

Rullstolsplats bokas via Ticketmasters callcenter på telefonnummer 0771-70 70 70 eller via biljettkassan@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table