Välkommen till Cirkus

Extraordinära, udda och oväntade upplevelser

Maxa er liveupplevelse

Vi maxar din liveupplevelse med middag, underhållning och drinkar

Cirkus Restaurang

Ett kreativt och lekfullt kök, inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var

Aktuellt på Cirkus

Restaurang

Välkommen till Cirkus restaurang - en kreativt och lekfullt kök som är inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var!

Möten & Event

Cirkus är en klassisk plats där människor träffats på otaliga föreställningar, mässor, konserter, konferenser och middagar genom åren. Idag är Cirkus en komplett konferensanläggning med Cirkus historiska stora scen, toppmoderna Nya Cirkus, en fantastisk festvåning och flera mingelutrymmen.

Väskförbud & säkerhet på Cirkus

Onsdagen den 1 november beslutade Polismyndigheten om ett totalt väskförbud vid större evenemang i Sverige. Förbudet gäller större idrottsevenemang, konserter och festivaler.

Cirkus scener omfattas generellt inte av förbudet då arrangemang på Cirkus inte berörs av tillståndsplikten, men enskilda arrangörer kan fatta egna beslut om att totalt väskförbud ska gälla på Cirkus scener.

KUNGLIGA DJURGÅRDENS HÅLLBARHETSARBETE FÅR INTERNATIONELLT ERKÄNNANDE

Djurgården är en av världens mest hållbara storstadsdestinationer. Detta enligt organisationen Green Destinations, som gett sin högsta utmärkelse Green Destinations Platinum Award.

Vanliga frågor

Om du undrar något inför ditt besök hos oss hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får inför ett besök här.

Hotell nära Cirkus

Om du letar efter hotell som ligger nära Cirkus rekommenderar vi Backstage Hotel eller Hotell Hasselbacken.

Ge bort ett e-presentkort

Den bästa upplevelsen är den du väljer själv! Köp ett presentkort via Ticketmaster och ge bort till någon av dina nära och kära.</p> <p>Presentkortet gäller enbart biljetter till event som förmedlas via Ticketmaster, och löses in via ticketmaster.se

Om Cirkus

Book a table