Restaurang

Välkommen till vår lekfulla bistro!

RESTAURANG

Välkommen till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Öppet torsdag till lördag.

17.00 till sent.

Övriga dagar och tider enbart öppet i samband med evenemang. Se respektive evenemangssida för mer information.

CHEF'S TABLE

Chef’s Table på Cirkus är en exklusiv upplevelse där våra kockar serverar er personligen. Låt oss veta i bokningen om ni önskar veganskt eller icke-veganskt och överraskas sedan av smakkombinationer och kreationer utöver det vanliga.

Chef's Table kan bokas torsdag, fredag & lördag klockan 18.30. Runt bordet rekommenderas ett sällskap på 2–6 personer.

Pris från 795 kronor.

BAR

Vår nya gigantiska bar är Cirkus nya mötesplats. Baren är alltid öppen när restaurangen är öppen. Här kan du både släcka törsten eller äta något enklare från vår barmeny. Det går även bra att beställa förfriskningar till pausen i samband med våra evenemang.

EN RESTAURANG FÖR ALLA

Du som köpt menybiljett behöver inte boka bord

Större sällskap?

Festvåning

Cirkus nyrenoverade festvåning är till för er som vill unna er något extra. Den fantastiska våningen rymmer numera även ett chambre separeé för upp till 10 personer. Om ni bokar premiumbiljetter till någon av våra evenemang anländer ni via egen entré med separat garderob och WC. Showen ramas in av en exklusiv meny och ni har tillgång till baren under pausen via en separat entré till salongen.

Cirkus News

Book a table