Restaurang

Välkommen till vår lekfulla bistro!

RESTAURANG

Välkommen till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

STÄNGT för tillfället.

BAR

Vår nya gigantiska bar är Cirkus nya mötesplats. Baren är alltid öppen när restaurangen är öppen. Här kan du både släcka törsten eller äta något enklare från vår barmeny. Det går även bra att beställa förfriskningar till pausen i samband med våra evenemang.

EN RESTAURANG FÖR ALLA

Du som köpt menybiljett behöver inte boka bord

Större sällskap?

Festvåning

Cirkus nyrenoverade festvåning är till för er som vill unna er något extra. Den fantastiska våningen rymmer numer även ett chambre separeé för upp till 10 personer. Om ni bokar premiumbiljetter till någon av våra evenemang anländer ni via egen entré med separat garderob och WC. Showen ramas in av en exklusiv meny och ni har tillgång till baren under pausen via en separat entré till salongen.

Ernst Rolf Logen

Under 1910–20-talet huserade en av Sveriges mest kända revy och varietéartister på Cirkus – Ernst Rolf. I direkt anslutning till de bästa platserna Cirkus arena kan presentera har ni tillgång till Ernst Rolfs loge, en chambre séparée anpassad för 12 personer.

Cirkus News

Book a table