Restaurang

Välkommen till vår lekfulla bistro!

RESTAURANG

Välkommen till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök, inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Har ni köpt biljetter som inkluderar showmeny? Då bokas ert bord automatiskt i vår restaurang och ni behöver inte boka bord själva.

CHEF'S TABLE

Chef’s Table på Cirkus är en exklusiv upplevelse där våra kockar serverar er personligen och överraskar er med smakkombinationer och kreationer utöver det vanliga. Ca 6 -8 serveringar av mat med dryck ingår. Ni sitter i direkt anslutning till köket och får uppleva allt som händer. Vi tar emot sällskap om 2- 6 personer. En upplevelse utlovas!

1495 kr/person

BAR

Vår nya gigantiska bar är Cirkus nya mötesplats. Baren är alltid öppen när restaurangen är öppen. Här kan du både släcka törsten eller äta något enklare från vår barmeny.

SHOWMENY

Till varje show på Cirkus finns det ett begränsat antal showmeny-biljetter där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset (ej à la carte). Du hittar showmeny-biljetterna där du köper biljetter till din valda föreställning, och aktuell showmeny hittar du nedan.

Om du i efterhand vill köpa till showmeny till din ordinarie biljett kan vår biljettkassa hjälpa till i mån av plats. Kontakta tickets@cirkus.se och uppge ditt bokningsnummer.

EN RESTAURANG FÖR ALLA

Du som köpt menybiljett behöver inte boka bord

Större sällskap?

Festvåning

Cirkus nyrenoverade festvåning är till för er som vill unna er något extra. Den fantastiska våningen rymmer numera även ett chambre separeé för upp till 10 personer. Om ni bokar premiumbiljetter till någon av våra evenemang anländer ni via egen entré med separat garderob och WC. Showen ramas in av en exklusiv meny och ni har tillgång till baren under pausen via en separat entré till salongen.

Book a table