Välkommen till Cirkus

Extraordinära, udda och oväntade upplevelser

Välkommen till Cirkus

Extraordinära, udda och oväntade upplevelser

Välkommen till Cirkus

Extraordinära, udda och oväntade upplevelser

Välkommen till Cirkus

Extraordinära, udda och oväntade upplevelser

Vi på Cirkus har full förståelse för att det är rörigt och frustrerande att inte veta hur hösten ser ut. Det kommer in många frågor gällande höstens planerade evenemang nu, om de kommer genomföras eller ställas in/flyttas och vad som då händer med bokade biljetter.

All information som kommer oss tillhanda förmedlar vi så snabbt vi kan, vår hemsida www.cirkus.se är alltid uppdaterad och om en föreställning flyttas eller ställs in kontaktas alla berörda kunder via den mejladress biljetterna köptes ifrån.

Ni är såklart alltid välkomna att kontakta oss på mejl eller via sociala medier om ni har frågor men i nuläget väntar vi på besked från myndigheterna om vad som ska gälla under hösten och har inte alla svar på plats ännu.

Vi tackar er alla för det tålamod och den förståelse vi möter i denna speciella tid.

Aktuellt på Cirkus

Restaurang

Välkommen till Cirkus restaurang - en kreativ och lekfull bistro utomhus som är inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var!

Pippi på Cirkus

FLYTTAS TILL SOMMAREN 2022.

Cirkus news

Historiska Cirkus på Djurgården i Stockholm är ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande. Häng med på allt kul som händer hos oss. Join the Cirkus!

Möten & Event

Cirkus är en klassisk plats där människor träffats på otaliga föreställningar, mässor, konserter, konferenser och middagar genom åren. Idag är Cirkus en komplett konferensanläggning med Cirkus historiska stora scen, toppmoderna Lilla Cirkus en fantastisk festvåning och flera mingelutrymmen.

Vanliga frågor

Om du undrar något inför ditt besök hos oss hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får inför ett besök här.

Hotell nära Cirkus

Om du letar efter hotell som ligger nära Cirkus rekommenderar vi Pop House Hotel eller Hotell Hasselbacken.

Ge bort ett e-presentkort

Den bästa upplevelsen är den du väljer själv! Köp ett presentkort via Ticketmaster och ge bort till någon av dina nära och kära.

Om Cirkus

Book a table