Inför ditt besök

HITTA HIT

Det finns flera sätt att ta sig till Cirkus. Både färja, spårvagn och buss går smidigt.

  • Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan.
  • Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.
  • Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

Reseplanerare och information finns också på www.sl.se

SALONGSPLANER

Funderar du på hur salongsplanen ser ut för just ditt evenemang? Här hittar du våra salongsplaner för Lilla Cirkus (tidigare Skandiascenen) och Cirkus-scenen (stående och sittande parkett).

Lilla Cirkus
Cirkus scenen

PARKERING

Utanför Cirkus Restaurang finns en parkering med ca 20 platser, det finns även ett parkeringsgarage med ca 100 parkeringsplatser under Hotell Hasselbacken som ligger precis intill Cirkus. Cyklar du så finns det även en cykelparkering bredvid bilparkeringen utanför Cirkus Restaurang.

Vanliga frågor

Undrar du över något inför ditt besök? Ta del av de vanligaste frågorna vi brukar få och se om du finner svaret du söker. Annars är du såklart välkommen att kontakta oss på:

E-postadress: info@cirkus.se
Telefon: 08- 587 987 00

KONTANTFRITT

Cirkus är en kontantfri anläggning, men det går bra att betala med betal- eller kreditkort.

HOTELL NÄRA CIRKUS

I anslutning till Cirkus finns fler fina alternativ för övernattning. Dels Pop House Hotel och dels Hasselbacken. På Pop House Hotel, där musik är den röda tråden, kan du tillbringa din natt i något av de fina rummen. Hasselbacken ligger i en lummig park precis intill Cirkus och erbjuder en klassisk miljö med fina nyrenoverade rum.

POP HOUSE HOTEL

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Pop House Hotel på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I huset finns, utöver ABBA The Museum, Pop House Hotel med restaurang och bar även ett Glashus med live-musik och events. Ett perfekt hotell för dig som vill bo centralt men ändå uppleva lugnet från Djurgården.

Hotell Hasselbacken

Historiska hotell Hasselbacken ligger granne med Cirkus, på Djurgården. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som ert nästa företagsevenemang.

Boka bord