Hotell nära Cirkus

Gör ditt besök till en långhelg på djurgården

Vill du göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Pop House Hotell.

Hotell Hasselbacken

Historiska hotell Hasselbacken ligger granne med Cirkus, på Djurgården. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som ert nästa företagsevenemang.

Restaurangen på Hasselbacken är genomsyrad av historia och erbjuder klassiska rätter med en modern touch. Hotellrummen är rymliga och du bor nära Djurgårdens alla attraktioner som Gröna Lund, Skansen, ABBA The Museum och Vasamuseet. Om du ska på föreställning på Cirkus så bor du smidigt på Hasselbacken som ligger vägg i vägg.

Pop House Hotell

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Pop House Hotel på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I september är Pop House Hotell ett minne blått då det nya boutiquehotellet Backstage lanseras. Eftersom renoveringarna har påbörjats får ni under sommaren möjlighet till att uppleva en sneak peek av Backstage.

Pop House Hotell ligger i samma hus som ABBA The Museum och nu även Pop Story som under sommaren är i en förlanseringsfas.

Book a table