Hotell nära Cirkus

Gör ditt besök till en långhelg på djurgården

Vill du göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

Hotell Hasselbacken

Historiska hotell Hasselbacken ligger granne med Cirkus, på Djurgården. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som ert nästa företagsevenemang.

Restaurangen på Hasselbacken är genomsyrad av historia och erbjuder klassiska rätter med en modern touch. Hotellrummen är rymliga och du bor nära Djurgårdens alla attraktioner som Gröna Lund, Skansen, ABBA The Museum och Vasamuseet. Om du ska på föreställning på Cirkus så bor du smidigt på Hasselbacken som ligger vägg i vägg.

Backstage Hotel Stockholm

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Backstage Hotel Stockholm på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. Hotellet erbjuder både lokal smak, kultur och musik och ett flärdfullt och lyxigt boende av högsta klass. Genom sitt starka band till nöjesvärlden tillhandahåller Backstage en teatralisk vistelse bakom kulisserna och en inblick i artisternas glamorösa värld.

Rummen, sviterna och loften har renoverats med utmärkande design, spektakulära detaljer och noga utvald samtida konst för att ge en känsla av kändisarnas livfulla och spännande leverne och bidra till en upplevelse utöver det vanliga. Huset är från 1880 och rum och sviter med vackra, återskapade takbjälkar samt utsmyckade kakelugnar.

Book a table