Bygg Broar
Skapa hållbara resultat!

19-10-14 12:00 Lilla Cirkus
6 timmar

Årets viktigaste event för ett hållbart Sverige!

Arrangör
Bygg broar Consulting AB
Köp biljetter
Beskrivning

Årets viktigaste event för ett hållbart Sverige!

Bygg broar mellan hårda och mjuka värden för att skapa hållbara resultat! 14 oktober kl 12.00-18.00 på Lilla Cirkus, i Stockholm.

Framgångsrika ledare från näringslivet delar med sig av hur du och din organisation kan maxa resurserna på ett hållbart sätt.

Du får med dig konkreta verktyg för att
  • Ändra attityder, vanor och beteende.
  • Förenkla kommunikationen mellan generationerna.
  • Få de hårda och mjuka värdena att mötas för att skapa hållbara resultat.
  • Frigöra tid och energi för att uppnå dina strategiska mål.
  • Arbeta mer enligt FNs globala mål för hållbar utveckling.
Dagen leds av Employer branding drottningen Anna Dyhre och CFO kungen Dennis Lodin. Du får lyssna till:

Jan Eliasson, en av Sveriges mest framträdande toppdiplomater och tidigare bland annat utrikesminister, ordförande för FN:s generalförsamling och vice generalsekreterare i FN, delar med sig av sina erfarenheter och tankar om framtiden, för att uppnå FN:s Globala mål för hållbar utveckling 2030 och skapa en fredlig värld. Vad bör Sverige göra nationellt och internationellt för att öka samarbetet mellan generationerna och få ett hållbart samhälle?

Jana Söderberg som berättar hur hjärnans båda halvor fungerar för att påverka beteende, attityder och vanor.

Peter Hellgren, VD på Consid, ”Årets arbetsgivare 2018”, som talar om hållbart ledarskap i en digitaliserad värld.

Azita Shariati, VD på Sodexo, ”Årets employer branding företag 2019”, ”Sveriges mäktigaste affärskvinna 2015”, som delar med sig av vikten av att bygga broar oavsett generation, position och kompetens för att skapa lönsamma affärer.

✩ John Mellkvist, framtidsspanaren som satt ålder på agendan hjälper oss att finna drivkrafterna i de olika generationerna för att öka engagemanget och arbetsglädjen.

Lisa Lindström, VD på Doberman, Sveriges bästa arbetsplats flera år i rad, som delar med sig av hur även ni kan bli Sveriges bästa arbetsplats.

Erik Fernholm, VD på 29k, leder oss igenom de inre skiften som måste till för att skapa hållbara, välmående och meningsfulla liv och organisationer.

✩ Ett samtal med Jan Eliasson tillsammans med en ungdomsrepresentant som ska diskutera hur vi kan öka samverkan mellan generationerna. Samtalet leds av dagens moderatorer Anna Dyhre och Dennis Lodin.

Leila Karchaoui, initiativtagare till Bygg broar, avslutar dagen.

Enligt en Gallupundersökningar är endast 16% engagerade på svenska arbetsplatser. Gapet mellan generationerna ökar. De yngre känner sig otillräckliga och äldre känner sig obehövda. I en digitaliserad, globaliserad och snabbföränderlig värld är den stora utmaningen att maxa resurserna på ett hållbart sätt. Det här kostar organisationer, företag och samhället tid, energi och pengar. Nu är det dags att få både de hårda och mjuka värdena att mötas för att skapa hållbara resultat och öka lönsamheten. Tillsammans med näringslivet har vi alla ett samhällsansvar.

Varmt välkommen att göra skillnad tillsammans med oss!

Lunch

Inkokt lax (ljummen) med fransk potatissallad och dillmajonnäs.

Fika

Kaffe/te, raw ball/bar och grön smoothie eller fruktsallad.

Pris

Från 1495-1995kr inkl. serviceavgift

Alla biljetter är ink Lunch/fika.

spana också in det här

På Cirkus erbjuder vi allt från konserter, shower, musikaler, humorshower och galor. Här kommer några förslag på andra evenemang du kanske är intresserad av.

Boka bord