Hoppa till innehåll

Arkiv: Diggi Loo 40 år - en gyllene kväll på Cirkus

H1.jpg
- Nya Cirkus, Stockholm

Om showen

Efter den stora succéshowen på GöteborgsOperan så har Herreys bestämts sig för att avsluta jubileumsåret med blixtar och dunder i form av några exklusiva spelningar.

Följ med Herreys på en musikalisk resa i en unik och oförglömlig jubileumsshow med de stora publikfavoriterna från 1980-talet blandat med spännande överraskningar. Det blir en sprakande kväll fylld av nostalgi, glädje, anekdoter och musik från en händelserik karriär som startade med blixtar och dunder en februarikväll i Göteborg 1984.

”Detta är den största show vi någonsin gjort. Vi känner oss djupt tacksamma över allt magiskt vi har fått uppleva genom åren och ser oerhört mycket fram emot att få spela några fler kvällar med denna jubileumsshow där vi med show, musik och glädje får dela fantastiska minnen med publiken.”
– Per, Richard och Louis Herrey

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se

ÄTA PÅ CIRKUS

Välkommen till Cirkus Restaurang på Djurgården – en plats där middagen blir en del av upplevelsen. Här börjar (eller fortsätter) kvällen vid bordet, bland lekfulla smaker och över hundra års historia i väggarna. Välj mellan À la Carte, Chef’s Table eller vår förboka vår showmeny.

Plating vid bordet på Cirkus restaurang

À LA CARTE

På Cirkus restaurang är det de växtbaserade rätterna som står i centrum – men självklart finns även kött och fisk i ensemblen.

Chef's Table på Cirkus

CHEF’S TABLE

För dig som vill avnjuta magin från första parkett. Våra kockar bjuder på 6–8 rätter med dryck – serverat direkt från hjärtat av köket.

Dukat för middag i Cirkus Restaurang

SHOWMENY

Kvällar med föreställning serverar vi en särskild meny – ett smakprov på showen som väntar. Bokas tillsammans med din biljett.

Tillbaka till toppen