DJ KOZE – A NIGHT AT THE CIRKUS

20-04-30 22:00 Cirkus
3 h
20 år

Kontakt presenterar * DJ KOZE – A NIGHT AT THE CIRKUS | THE BIG MASQUERADE

Arrangör
Kontakt
Biljettkontor
Öppnar 2h innan

Nu bjuder vi in dig till en riktig specialare! Gänget bakom Kontakt kommer under 2020 göra ett fåtal unika fester på olika platser och vi börjar i maskeradens tecken med A NIGHT AT THE CIRKUS.

Kära ni, en magisk natt är på ingång! För endast en natt tar vi över Cirkus i Stockholm och ställer till med maskeradfest där du spelar den viktigaste rollen av alla. Lämna ALLT vad hämningar och fördomar heter bakom er och förlusta er i cirkusens magiska värld. Vi vill att ni svirar om totalt och kommer till Cirkus och sätter färg på Valborgsnatten som en helt ny varelse. Tillsammans förvandlar vi kvällen till en varieté utan dess like. Anything goes, inga regelverk och ramar gäller. Det är dig vi vill ha! Det är du som betyder mest!

För att göra kvällen fulländad har vi bjudit in den tyska beduinen som reser världen över för att sprida kunskap och glädje med sin karisma och musik. Låt oss presentera vår och er favorit för kvällen, ingen mindre än fantastiska DJ Koze! Ingen har missat glädjeruset PICK UP och under denna kväll kommer maestro Koze inte göra någon besviken. Cirkusfamiljen är inte fulländad där. Inom kort kommer vi presentera fler cirkusartister som under 30 April kommer till oss för att sprida glädje.

Vi hoppas ni är beredda. Biljetterna släpps nu på måndag 23 December kl 10:00. Säkra din biljett tidigt så du är garanterad en plats hos oss. Vi syns snart på Cirkus!

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.
Åldersgräns: 20 år

Festen pågår från kl 22:00 till kl 04:00

Spana också in det här

På Cirkus har vi ett brett urval av konserter, shower, musikaler, humorshower och galor. Här kommer några förslag på andra evenemang du kanske är intresserad av.

Boka bord