Hoppa till innehåll

Arkiv: Ingmar Bergmans Det sjunde inseglet enligt 123 Schtunk

1800x12806.jpg
Nya Cirkus, Stockholm

Om showen

”Är du beredd?”
”Min kropp är rädd, inte jag själv.”

Schtunkarna är beredda, men inte rädda! Äntligen ger sig 123 Schtunk in i Bergman-land! Och vilken berättelse kan passa bättre än ”Det sjunde inseglet”?
Här finns allt clownerna kan begära; ett teatersällskap på turné i pestens tid, kärlek, hopp, tro och tvivel. Och inte minst ett antal klassiska repliker att vända och vrida på! Naturligtvis ramas allt in av 123 Schtunks nyskrivna musik och som alltid utlovas massor av skratt! Helt enkelt – 123 Schtunk i högform! Varmt välkomna!

Medverkande: Bortas Josefine Andersson, Lasse Beischer och Dick Karlsson
Manus: Ingmar Bergman
Bearbetning: 1 2 3 Schtunk och Lena Fridell
Manusrättigheter: Stiftelsen Ingmar Bergman
Musikidéer: 1 2 3 Schtunk och Dick Karlsson
Musik och sångtexter: Dick Karlsson
Scenografi och kostym: 1 2 3 Schtunk och Richard Andersson
Koregrafi: My Josefsson och 1 2 3 Schtunk
Teknik: 1 2 3 Schtunk
Regi: 1 2 3 Schtunk
Föreställningen är licensierad av Ingmar Bergman Foundation

Rullstolsplats bokas via telefonnummer 0776 70 77 77 eller tickets@cirkus.se

ÄTA PÅ CIRKUS

Välkommen till Cirkus Restaurang på Djurgården – en plats där middagen blir en del av upplevelsen. Här börjar (eller fortsätter) kvällen vid bordet, bland lekfulla smaker och över hundra års historia i väggarna. Välj mellan À la Carte, Chef’s Table eller vår förboka vår showmeny.

Plating vid bordet på Cirkus restaurang

À LA CARTE

På Cirkus restaurang är det de växtbaserade rätterna som står i centrum – men självklart finns även kött och fisk i ensemblen.

Chef's Table på Cirkus

CHEF’S TABLE

För dig som vill avnjuta magin från första parkett. Våra kockar bjuder på 6–8 rätter med dryck – serverat direkt från hjärtat av köket.

Dukat för middag i Cirkus Restaurang

SHOWMENY

Kvällar med föreställning serverar vi en särskild meny – ett smakprov på showen som väntar. Bokas tillsammans med din biljett.

Tillbaka till toppen