Hoppa till innehåll

Arkiv: Pistvakt - Jul i Svartlien

pistvaktEventbild_grid_1200x800.jpg
Cirkus

Om showen

För 23 år sedan skapades Pistvakt på Pistolteatern i Stockholm och vi fick för första gången möta – Lennart Jähkel, Jacob Nordenson och Tomas Norström som de tre Pistvaktsbröderna Sven-E, Jan-E och Olle Marklund.

Efter succén på teatern blev Pistvakt en TV-serie som idag nått kultstatus. 2001 kom första skivan Gaj & Partaj och 2005 långfilmen. Gaj & Partaj sålde guld och la grunden till hundratals rockshower över hela landet. Hösten 2018 släppte Bröderna sitt andra album Nere hos Beng-Ha. Intresset för Pistvakt har ökat lavinartat (ursäkta fjäll-vitsen) och barn som vuxna vallfärdar till brödernas spelningar.

Så hörni, spänn på er danspjäxorna och ta er till Djurgården, för med hitsen Har du nånsin sett en ren, Vrid baks tiden, 2 4 6 8 Bäverhojt och en hel radda andra stänkarklassiker så lovar vi att nog pörskan blir det gaj och partaj på Cirkus!

Längd: 1h och 45 min
Arrangör: Artistkontoret

 

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

 

ÄTA PÅ CIRKUS

Välkommen till Cirkus Restaurang på Djurgården – en plats där middagen blir en del av upplevelsen. Här börjar (eller fortsätter) kvällen vid bordet, bland lekfulla smaker och över hundra års historia i väggarna. Välj mellan À la Carte, Chef’s Table eller vår förboka vår showmeny.

Plating vid bordet på Cirkus restaurang

À LA CARTE

På Cirkus restaurang är det de växtbaserade rätterna som står i centrum – men självklart finns även kött och fisk i ensemblen.

Chef's Table på Cirkus

CHEF’S TABLE

För dig som vill avnjuta magin från första parkett. Våra kockar bjuder på 6–8 rätter med dryck – serverat direkt från hjärtat av köket.

Dukat för middag i Cirkus Restaurang

SHOWMENY

Kvällar med föreställning serverar vi en särskild meny – ett smakprov på showen som väntar. Bokas tillsammans med din biljett.

Tillbaka till toppen