Pistvakt
Jul i Svartlien

19-12-18 19:00
1h och 45 min

18 december, strax efter älgjakten, men före tomten, anländer bröderna Marklund med sin gamla Ockelboskoter till Cirkus i Stockholm. Med sig har de det legendariska bandet ”Pjäx Pistols” och skönsjungande ”The Klimtatjakka Chicks”.

Arrangör
Artistkontoret
Biljettkontor
Öppet från 17:00
Bar & Restaurang
Öppet från 17:00
Boka biljetter

För 23 år sedan skapades Pistvakt på Pistolteatern i Stockholm och vi fick för första gången möta – Lennart Jähkel, Jacob Nordenson och Tomas Norström som de tre Pistvaktsbröderna Sven-E, Jan-E och Olle Marklund.

Efter succén på teatern blev Pistvakt en TV-serie som idag nått kultstatus. 2001 kom första skivan Gaj & Partaj och 2005 långfilmen. Gaj & Partaj sålde guld och la grunden till hundratals rockshower över hela landet. Hösten 2018 släppte Bröderna sitt andra album Nere hos Beng-Ha. Intresset för Pistvakt har ökat lavinartat (ursäkta fjäll-vitsen) och barn som vuxna vallfärdar till brödernas spelningar.

Så hörni, spänn på er danspjäxorna och ta er till Djurgården, för med hitsen Har du nånsin sett en ren, Vrid baks tiden, 2 4 6 8 Bäverhojt och en hel radda andra stänkarklassiker så lovar vi att nog pörskan blir det gaj och partaj på Cirkus!

Längd: 1h och 45 min
Arrangör: Artistkontoret

 

 

 

spana också in det här

På Cirkus erbjuder vi allt från konserter, shower, musikaler, humorshower och galor. Här kommer några förslag på andra evenemang du kanske är intresserad av.