Sparks

20-10-12 19:30 Cirkus
13 år

Legendariska poppionjärerna i Sparks kommer till Stockholm och Cirkus den 12 oktober.

Arrangör
Live Nation
Biljettkontor
Öppen från 17:00
Bar & Restaurang
Öppen från 17:00
Köp biljetter
Bröderna Ron och Russel Mael, den älskade kultduon som bl.a. gjort en musikal om Ingmar Bergman, har ett alldeles unikt sound med sina snygga, oväntade, humoristiska och säregna texter.
Biljetterna släpps fredag den 31 januari kl 10.00 via LiveNation.se
Sparks har haft stort inflytande på artister såsom Morrissey, Björk, The Ramones, Faith No More, Sonic Youth och Nirvana. De har alltid presenterat innovativ musik med lätt bisarra, skruvade texter. Deras musik känns omedelbart igen. Sparks har beskrivits som det smartaste och mest konsekvent utvecklande bandet i rockhistorien och har skapat ett unikt musikaliskt arv via sina album och konserter.
Genombrottsalbumet ”Kimono My House” släpptes 1974 och innehöll klassiska låtar som ”This Town Ain´t Big Enough For Both of Us” och ”Amateur Hour”. 1979 valde de att radikalt lägga om kursen och i samarbete med legendariska discoproducenten Giorgio Moroder släppte de det banbrytande albumet “No 1 in Heaven”.
Under hösten 2018 släppte de sitt 23:e album ”Hippopotamus” och succén var ett faktum.
Albumet gick rakt in på Top 10 på Englands-listan och var med på ett stort antal Årets album-listor samma år.
Vi välkomnar Ron och Russell Mael tillbaka till Sverige i höst. Missa inte!

Arrangör: Live Nation

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa till en meny-biljett. Då intar ni er middag i vår restaurang innan föreställningen.  Här kan du se menyn för detta evenemang.

Boka bord