YES

21-05-03 19:30 Cirkus
13 år

Nytt datum för YES på Cirkus i Stockholm! Biljett gäller till nya datumet, mer information skickas till den mejl som angavs vid biljettköp.

Arrangör
ALL THINGS LIVE
Biljettkontor
17:00
Bar & Restaurang
17:00
Köp biljetter

Ett av de mest innovativa banden inom progressiv rock och rent av legender inom sin genre – nu står det klart att YES tar sin ”The Album Series Tour” till Europa och Sverige! Den 3 maj 2021 intar ikonerna den anrika scenen på Cirkus i Stockholm.

Sedan starten 1968 har YES betraktats som ett av de mest innovativa, influerande och mest älskade banden inom rockmusikens historia. Under 1970-talet producerade de banbrytande album vars musik och innehåll skakade om rockvärlden. Bandet har under årens gång vunnit en Grammy, fått flertalet Grammy-nomineringar, sålt över 50 miljoner skivor och intagit en stolt plats i Rock And Roll Hall Of Fame.

Med en stor HD-videovägg i bakgrunden kommer YES att framföra en show bestående av två set där den första delen innefattar de klassiska favoriterna från YES’s omfattande låtskatt.Under showens andra del kommer bandet därefter att spela det hyllade ”Relayer” albumet i sin helhet som är ett av deras mest distinkta album.

”Relayer” är deras sjunde studioalbum och kom att sätta ton för en ny och vassare musikalisk riktning för bandet. Albumet släpptes 1974 och blev en stor succé och klättrade högt upp på topplistorna i både Storbritannien och USA.

Den 3 maj 2021 kommer alltså de hyllade legenderna YES till Cirkus i Stockholm med sin ”The Album Series Tour”.

 

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Boka bord