Al Pitcher

Nya Cirkus, Stockholm
ca 90 min
13 år

Med start i januari 2023 påbörjar så Al Pitcher sin sista sväng med My Happy Place – och nu åker han från Norrland till New York via Boden till London osv.

Organizer
The Golden Silence AB
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
DATUM

Al Pitchers senaste humorföreställning My Happy Place har nu avverkat två turnesvängar sedan premiären i april 2022. Utsålda hus, tre kvällar i rad på Annexet i Stockholm och kikar man på antalet sålda biljetter är det tydligt att det är många svenskar som anser sig behöva ett ”Happy Place” med allt som händer i världen.

Med start i januari 2023 påbörjar så Al sin sista sväng med My Happy Place – och nu åker han från Norrland till New York via Boden till London osv.

”I have searched quite some time for my own Happy Place but have actually finally realised that for me, it’s on stage. If not before, the pandemic really taught me that”, säger Al.

Och han är inte ensam, han får mängder av meddelanden på sociala medier efter showerna där människor hör av sig med meddelanden som ”Tack! Jag behövde verkligen den där andningspausen!” och ”Jag har inte skrattat så mycket på flera år! Tack för det!”.

För det är det som Al vill leverera med My Happy Place: 90 minuter av skratt och underhållning i ett rasande tempo, där ingen kväll är den andra lik och där den turbulenta omvärlden får vänta utanför.

Pressröster om My Happy Place

Göteborgs-Posten
”Det är 90 minuter träffande, finurlig och varm humor som inte en enda gång under kvällen slutar vara rolig”

Helsingborgs Dagblad/Sydsvenskan
”Ute i världen händer fortfarande hemska saker. Men här och nu är vi på en väldigt glad plats”

Längd: 90 min
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: The Golden Silence AB

Rullstolsplats köps via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table