Feist

23-08-26 20:00 Cirkus, Stockholm
13 år

Det spelar ingen roll att det har passerat sex år mellan skivorna eller att kollegor hopplöst försökt återskapa hennes uttryck – Feist tävlar bara med sig själv.

Organizer
Luger
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Trots att kanadensiska Feist varit en av de senaste decennierna mest inflytelserika indieartister så saknar hon egentliga arvtagare. Det spelar ingen roll att det har passerat sex år mellan skivorna eller att kollegor hopplöst försökt återskapa hennes uttryck – Feist tävlar bara med sig själv. Hennes säregna folkpop är lika återhållsam som den är kraftfull. Ibland rytmisk och oväntad, ibland återhållsam och viskande, men alltid hypnotiserande och drabbande. Och texterna, vindlande och dansande, bärs fram av en röst som verkar vara försedd med en målsökande träffsäkerhet.

Tre decennier har gått sedan Feist först gjorde sig hörd som sångerska i kollektivet Broken Social Scene och sedan dess har hon välsignat världen med sex enastående soloalbum. Det senaste heter ’Multitudes’ och släpptes häromveckan. Född ur två livsförändrande händelser, att få en dotter och att förlora en far, lyckas Feist här fånga både livets mörker och ljus på vad som nästan kan beskrivas som en samling vaggvisor.

Rullstolsplatser köps via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table