Gregory Alan Isakov
Appaloosa Bones Tour

23-12-10 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

GREGORY ALAN ISAKOV ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE I DECEMBER

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Gregory Alan Isakov är högaktuell med senaste singeln The Fall från hans kommande album Appaloosa Bones som släpps i augusti. Appaloosa Bones blir hans första albumsläpp på fem år och följer upp kritikerrosade Evening Machine. I höst åker han ut på turnén Appaloosa Bones Tour!

Med en musik som andas både nu och då har Gregory Alan Isakov skapat något helt nytt och låtar som Big Black Car, The Stable Song, San Luis och Amsterdam har spelats miljontals gånger. Hans unika mix av musikstilar som folk och indie har gjort Isakov till en favorit världen över, inte minst här i Sverige.

Kommande Appaloosa Bones Tour släpps den 18 augusti och förväntas bli Isakovs intimaste album hittills. De elva låtarna på albumet är fulla av frodiga harmonier och lager av instrumentala texturer som blandar gitarr, banjo, piano och flera olika keyboards. Det finns till och med några låtar med en klassisk repeterande refräng, vilket inte alltid är ett standardinslag i Isakovs musik.

“I’m always the campfire song ruiner,” säger Isakov, “I love a chorus, I’m a huge pop music fan, but I don’t usually think of songs like verse-chorus-bridge. They’re sort of just a ride, you know? I hope they take the listener some place different than where they started.”

Nyligen släpptes den vackra singeln The Fall och mer musik kommer snart från Gregory Alan Isakov.

Arrangör: Live Nation
Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se eller via Ticketmaster: 0776 70 77 77

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table