Icona Pop
Club Romantech

24-02-24 19:00 Cirkus, Stockholm
slut kl. 00:30
18 år

Icona Pop arrangerar exklusiv klubbkväll på Cirkus i Stockholm

Organizer
Volume Music Agency AB
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Icona Pop arrangerar exklusiv klubbkväll på Cirkus i Stockholm

I september släppte Icona Pop sitt andra studioalbum “Club Romantech”. Och nu står det klart att albumkonceptet även blir en riktig klubb. Den 24 februari 2024 ska Icona Pop nämligen arrangera sin egen kväll på Cirkus i Stockholm där de, förutom att själva spela live, kommer bjuda på uppträdanden med en rad gästartister och DJs.

Är det några som kan fest så är det Icona Pop. De har turnerat på klubbar över hela världen mer eller mindre oavbrutet sedan debuten 2011.
Det bådar gott inför vad som komma skall. Den 24 februari är det nämligen dags för deras egen klubbvision Club Romantech att se dagens ljus. Klubben beskrivs som en förlängning av albumkonceptet med samma namn, där de får möjlighet att förverkliga idéer som inte ryms på ett musiksläpp. Förutom att de själva uppträder, kommer en rad andra artister och DJs ta plats på scenen och bakom skivspelarna.

“Vi har längtat efter att göra vår egen spelning i Stockholm sedan långt innan lockdown. Och att nu få ta över en så klassisk lokal som Cirkus, där vi själva har sett så många grymma konserter, och sätta upp vårt egna koncept, vår egna klubbkväll, så som vi vill att det ska vara, är ju såklart rena drömmen! Vi har ju blivit inspirerade över de senaste tio åren av att turnera och spela på allt från arenor till små hemliga klubbar kl. sju på morgonen. Vi vill lyfta in lite från alla de delarna! Som vanligt med Icona Pop – Klubbigt, bittersweet, glittrigt , poppigt , mörkt och romantiskt. Vi ska verkligen göra allt vi kan för att skapa en helt unik och magisk kväll.”, säger Icona Pop själva om konceptet.

 

För rullstolsplats inkl ledsagare – kontakta tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table