Laibach – Opus Dei

24-05-19 19:00 Nya Cirkus, Stockholm
ca. 2h
13 år

Legendariska LAIBACH återvänder till Stockholm med Opus Dei.

Organizer
AIT Music & Goldenzwaig CS
Köp biljetter

Legendariska LAIBACH återvänder till Stockholm med Opus Dei.

Otroliga nyheter för alla fans – ja, det stämmer!

De slovenska tricksters ikoniska album Opus Dei (med hitsen som Life is Life, Leben heißt Leben och Geburt einer Nation) släpptes 1987 på skivbolaget Mute och kommer nu, efter 26 år, äntligen att remastras och återsläppas på vinyl och CD. För att fira releasen (planerad till maj 2024) sätter LAIBACH upp en unik konceptuell OPUS DEI TOUR, som bjuder på guldkorn från den historiska skivan för första gången på många år. Önskas ännu mer old gold? Självklart! Utöver Opus Dei-materialet kommer bandet att framföra de viktigaste låtarna från sin snart 45-åriga karriär live, plus en hel del nya överraskningar.

Life is Life – och LAIBACH är LAIBACH: förvänta dig det oväntade.

Missa inte det här!

 

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table