Matt Rife: ProbleMATTic World Tour

Nya Cirkus, Stockholm
ca. 90 min inkl. paus
18 år

Matt Rife kommer till Cirkus i Stockholm 13 oktober 2024 som en del av hans ”ProblMATTic World tour”.

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
DATUM
2024-10-13
17:00
Sunday
2024-10-13
20:00
Sunday

Matt Rife kommer till Cirkus i Stockholm 13 oktober 2024 som en del av hans ”ProblMATTic World tour”. Förbered dig på en oförglömlig kväll full av skratt och underhållning. Med en unik kombination av charm, humor och obegränsad energi kommer Matt att leverera en show som du absolut inte får missa!

Matt Rife har blivit en av de snabbast växande komikerna genom sitt virala innehåll och enastående engagemang på TikTok, där han har över 13 miljoner följare och över 2 miljarder visningar globalt. Som en av de mest omtalade komikerna i branschen har Rife sålt ut komediklubbar och teatrar och förbereder sig nu för sin största turné hittills, ProbleMATTic World Tour.

Rife förmedlar sin uppfriskande genuina närvaro tillsammans med intelligent och sårbar humor. Han kommer från en liten stad nära Columbus, Ohio, och började uppträda vid femton års ålder innan han flyttade till Los Angeles två år senare för att inleda sin karriär inom Hollywood.

Förutom stand-up gjorde han sin TV-debut i MTV:s Wild ’N Out som den yngsta medlemmen i seriens historia under fyra säsonger innan han fortsatte med andra MTV-produktioner, som att vara värd för TRL:s omstart och medverka i The Challenge. Rife har även medverkat på Brooklyn Nine-Nine, Fresh Off The Boat, BET:s North Of The 10 och NBC:s komeditävlingsshow Bring The Funny.

Cirkus, en legendarisk scen i hjärtat av Stockholm, är den perfekta platsen för att uppleva denna spektakulära show. Med en atmosfär fylld av spänning och en intim miljö kommer du att vara nära Matt Rife och känna energin från den entusiastiska publiken.

Så markera datumet i din kalender – den 13 oktober 2024 – och se till att du inte missar chansen att skapa minnen och skratta tillsammans med Matt Rife på Cirkus i Stockholm.

ProbleMATTic World Tour – en show du inte får missa!

OBS! Biljetterna levereras 72 timmar innan show. MobileOnly.

Fotografering/filmning ej tillåtet!

Rullstolsplats bokas via telefonnummer 0776 70 77 77 eller tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table