NOICE 1975
2025 Jubileumskonsert

25-03-30 18:00 Cirkus, Stockholm
ca. 2,5h inkl. paus
13 år

Noice 1975-2025 Jubileumskonsert

Organizer
Besterman & 1234 Entertainment
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Noice jubileumskonsert på Cirkus 30 mars 2025 kommer bli en helt enastående unik ”one night only” supershow med extra extra allt. Nu firar vi att det är 50 år sedan Noice bildades och 45 år sedan gruppen fick sitt stora genombrott i TV-programmet Måndagsbörsen i mars 1980.

Konserten blir i två akter och kommer innehålla alla Noice mest älskade låtar och massor av överraskningar, och det kommer verkligen bli PARTY! Ett antal väl valda, och mycket exklusiva gästartister sätter extra guldkant på kvällen. Häng med och fira ett av Sveriges mest legendariska band.

Rullstolsplats inkl ledsagare köps via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table