OMAR LIVE PÅ CIRKUS

24-02-17 20:00 Cirkus, Stockholm
13 år

OMAR RUDBERG INTAR CIRKUS I STOCKHOLM!

Organizer
Jubel
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Med en följarskara på närmare 4,5 miljoner på sociala medier är det tydligt att Omar Rudberg är en av de största svenska populärkulturella fenomenen i sin generation. Den 17 februari intar han tillsammans med sitt band, Cirkus i Stockholm för sin första egna solokonsert.

Omar Rudberg.
Född i Venezuela 1998, är en Stockholmsbaserad sångare och skådespelare som, trots sin unga ålder, har en resumé som omfattar såväl utsålda arena-shower i Sverige och turnéer i USA. Som 14-åring agerade han öppningsakt åt stjärnor som Justin Bieber och One Direction och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. Omars redan gedigna katalog har streamats över 80 miljoner gånger och hans låtar har certifierats både platina och guld – flera gånger om. I oktober följde han upp sommarens singelreleaser med ännu en singel “Off My Mind”, som han gjort tillsammans med danspopduon Jubël.

På senare år har Omar dessutom lyckats göra stort avtryck i ännu en bransch – film och TV. 2021 fick han en av de två ledande rollerna i Netflix-dramat “Young Royals” som fick stort genomslag både innanför och utanför Skandinaviens gränser. I höst ser vi även Omar Rudberg i årets upplaga av “Så mycket bättre” samt i den nya skräckfilmen Karusell.
Omar utsågs även tidigare i år till ”Sveriges bäst klädda man” av både ELLE och Café, samtidigt som han debuterade i Sommar i P1

Omar har inte legat på latsidan de senaste åren och 2024 är inget undantag. Cirkus är den första konserten Omar Rudberg gör 2024, men mer musik och mer konserter väntar.

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0771 70 70 70 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table