Sarah Klang

23-11-15 19:30 Cirkus, Stockholm
ca. 30 + 90 min
13 år

Under 2023 är Sarah Klang tillbaka med ny musik och i höst väntar en Europaturné med fem stopp i Sverige.

Organizer
Luger
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Efter en lång och framgångsrik turné följande det Grammis-vinnande albumet ”VIRGO” är Sarah Klang tillbaka med ny musik och med nya svenska turnédatum! Som en del av en större Europaturné annonseras idag fem svenska stopp 2023 med premiär i Uppsala den 14 november och målgång i hemstaden Göteborg den 18 november.

Med sin alldeles egna magiska sammanflätning av americana och pop har Göteborgs-baserade Sarah Klang under de senaste åren etablerat sig som en av våra allra största. Tillsammans med parhästen Kevin Andersson skriver hon låtar formade runt livets allra mest fängslande delar – barndom, vänskap, moderskap, sorg och kärlek. Med tre hyllade albumsläpp, två Grammis-priser, flera slutsålda turnéer och fans över hela världen har Sarah Klang på kort tid gjort ett enormt avtryck på den svenska musikscenen.

Under 2023 är Sarah Klang tillbaka med ny musik och i höst väntar en Europaturné med fem stopp i Sverige.

Arrangör: Luger
Åldersgräns: 13 år
Konsertlängd: ca 30 + 90 minuter

Rullstolsplatser köpes via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table