Svansjön med Irina Kolesnikova

Cirkus
2h och 45 minuter ink paus
Ingen åldersgräns

Den internationellt berömda ballerinan Irina Kolesnikova och de andra stjärnorna i St Petersburg Ballet Theatre framför en fängslande uppsättning av Svansjön.

Organizer
St Petersburg Ballet Theatre
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00
SPELSCHEMA

Den internationellt berömda ballerinan Irina Kolesnikova och de andra stjärnorna i St Petersburg Ballet Theatre framför en fängslande uppsättning av Svansjön.

Svansjön, som uppfördes i St Petersburg 1895, är iscensatt till Pjotr Tjajkovskijs odödliga musik och är en av världens populäraste balettuppsättningar.

Med de oslagbara ”vita akterna”, den spektakulära och dramatiska balscenen, den utsökta musiken och den djupt berörande historien är detta en balett som överskuggar alla andra. I Svansjön berättas historien om den unge prins Siegfried som blir djupt förälskad i svanprinsessan Odette – en ung kvinna som förvandlats till en vit svan av den onde trollkarlen Rothbart. Detta är en historia om hur den sanna kärleken övervinner allt.

St Petersburg Ballet Theatre, som grundades 1994, är inte bara känd för sina begåvade Vaganova-utbildade dansare, utan även för sina slående oförkortade uppsättningar.

Med ballerinan Irina Kolesnikova i spetsen reser sällskapet runt i världen och uppför klassiska mästerverk ur sin repertoar, såsom Giselle, Don Quixote, La Bayadère, Romeo och Julia, Nötknäpparen och Törnrosa. Det finns en så stor efterfrågan på detta populära sällskap att de framför över 200 uppsättningar per år.

Efter de utsålda säsongerna i London, Paris, Sydney och Singapore gör nu den globalt prisade St Petersburg Ballet Theatre sin debut i Stockholm med balettsensationen Svansjön, där de ackompanjeras av St Petersburg Ballet Theatre-orkestern och ger publiken en föreställning som de sent kommer att glömma.

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Press Reviews

London

St Petersburg Ballet Theatre är ett sällskap som vi ska värna om

The Telegraph

Irina Kolesnikova spelar Odette på ett tekniskt felfritt och enastående vackert sätt

Paris

Irina Kolesnikova är en dansdiva som få stjärnor kan mäta sig med

Book a table