Svansjön med the Heritage Ballet

Cirkus, Stockholm
ca. 2 timmar 40 min inkl. paus
6 år

Upplev en fängslande historia om tragisk romantik och Tjajkovskijs medryckande musik i denna spektakulära balett, Svansjön.

Organizer
SPBT Entertainment
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
DATUM

Upplev en fängslande historia om tragisk romantik och Tjajkovskijs medryckande musik i denna spektakulära balett, Svansjön.

Svansjön, som ursprungligt uppfördes i St Petersburg 1895, är iscensatt till Pjotr Tjajkovskijs odödliga musik och är en av världens populäraste balettuppsättningar. Med de oslagbara ”vita akterna”, den spektakulära och dramatiska balscenen, den utsökta musiken och den djupt berörande historien är detta en balett som överskuggar alla andra.

I Svansjön berättas historien om den unge prins Siegfried som blir djupt förälskad i svanprinsessan Odette – en ung kvinna som förvandlats till en vit svan av den onde trollkarlen Rothbart. Detta är en historia om hur den sanna kärleken övervinner allt.

Heritage Ballet kommer att framföra detta mästerverk som det var tänkt att ses, med vackra traditionellt målade bakgrunder, Tjajkovskijs fantastiska partitur och kritikerrosade dansare som framför fullängdsproduktionen för Stockholmspublien.
Svansjön är utan tvekan en produktion alla måste uppleva minst en gång i livet och The Heritage Ballet återvänder till Stockholm med denna balettsensation som ger publiken en föreställning de aldrig kommer att glömma. Missa det inte!

Varighet med pauser: 2t 40 min
Första akten: 1t 10min
Första pausen: 20 min
Andra akten: 30 min
Andra pausen: 15 min
Tredje akten: 25 min

Rullstolsplatser köps via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Look into this too

At Circus we have a wide selection of concerts, shows, musicals, humor shows and gala. Here are some suggestions for other events you may be interested in.

Book a table