The Alexis Ffrench "Christmas Piano" tour

23-12-09 19:00 Nya Cirkus, Stockholm
13 år

Alexis Ffrench – den brittiske stjärnpianisten och förnyaren av den klassiska musiken – kommer äntligen till Sverige. 9 december spelar han på Nya Cirkus.

Organizer
FKP Scorpio
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Få har gjort lika mycket som den brittiske pianomästaren Alexis Ffrench för att överbrygga gränserna mellan klassisk musik och pop. Denne musikaliske mångsysslare rör sig fjäderlätt mellan väsensskilda genrer och får den klassiska musiken att låta som pop och pop att låta som klassisk musik.

Hans lyhördhet för både det nutida och traditionella har gjort honom till en efterfrågad kompositör inom både popmusiken som filmbranschen, och till och med modevärlden. Hans förfinade klassiska spelteknik tillsammans med en framträdande känsla för soul och popmusikens flow har gjort honom till något av ett unikum inom musikvärlden.

Alexis Ffrench räds inte heller att ta sig an de tunga och svåra livsfrågorna i sin musik. Han spelar fram livet i dess helhet – i allt från sublim melankolin till det mänskliga livshopp som aldrig tycks slockna.

Arrangör: FKP Scorpio

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table