The Magic of Alexx Alexxander

24-10-26 19:00 Nya Cirkus, Stockholm
ca. 90 min
5 år

Välkommen till en magisk showupplevelse med smak av Las Vegas!

Organizer
The Entertainment Company
Köp biljetter

Äntligen är Alexx Alexxander tillbaka i Sverige!

Den spektakulära showen kommer att spelas över hela Skandinavien i 2024. Alexx Alexxanders sista Norgesturné spelade för fullsatta salar och sågs av över 150 000 norrmän.

Missa inte detta unika tillfälle att uppleva den berömda illusionisten på nära håll i denna spektakulära show.

Alexx Alexxander och hans team öppnar dörrarna till en magisk kväll med illusioner och visar nummer som du aldrig har sett. Publik i alla åldrar kommer att bli förvånad och förtrollad. Välkommen till en magisk showupplevelse och minnesvärd kväll du sent kommer att glömma.

Boka dina biljetter innan han försvinner!

Alexx Alexxander är den ende norrmannen någonsin som tilldelats det prestigefyllda priset, ”Illusionist of The Decade” i nöjeshuvudstaden Las Vegas våren 2022. Han spelar för fulla hus över hela världen, han har uppträtt för kungligheter och ständigt har shower i Los Angeles för de största stjärnorna i Hollywood. Alexx Alexxander är en internationell stjärna och du är härmed inbjuden att uppleva honom på nära håll i en magnifik showupplevelse som kommer att få dig att häpna. Välkommen till en kväll fylld av dans, humor, spektakulära illusioner och showmanship i världsklass.

”Det allra bästa av magi du kommer att se i hela världen!”
-VG

”Alexx kan konsten att imponera!”
-Se Och Hör

Läs mer på: WWW.ALEXX.SE
Arrangör: The Entertainment Company
Längd: ca 90min, ingen paus
5-års åldersgräns

 

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table