The One
En musikal av Fredrik Benke Rydman

Cirkus, Stockholm
ca. 2 h 40 min
Rekommenderad från 13 år

Ett antal dansare går på sitt livs viktigaste audition, den för ”The One”. En musikal av Fredrik Benke Rydman.

Organizer
All Things Live
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
DATUM

Ett antal dansare går på sitt livs viktigaste audition, den för ”The One”. Producenten och koreografen, spelade av Christine Meltzer och Erik ”Jerka” Johansson, leder audition och de söker efter en stjärna. Dansarna vill alla vinna och därmed få chansen till det stora genombrottet och få ett värde i, vad de tycker är, sina utsatta och värdelösa liv. Men för att nå dit måste de berätta om sig själva och de känner sig till en början tveksamma till att öppna sig och blotta sin sårbarhet. De är alla vana vid att hålla upp en fasad.

Berättelserna om dansarnas liv är hämtade från verkligheten. En verklighet som beskriver en framgångsfixerad tid som ställer stora krav på unga och deras självkänsla.

The One är en modern, nyskriven musikal av Fredrik ”Benke” Rydman och Åsa Lindholm med originalmusik av populära svenska låtskrivare som, Laleh, Miss Li, Sonny Gustafsson, Linnea Deb, Joy Deb, Lukas Nathanson och Anton Hård af Segerstad. På scen ser vi bl a R&B-stjärnan Janice samt Alvaro Estrella och Isa Tengblad som vi känner igen från Melodifestivalen. I övriga roller se vi bl a Erik Johansson från Bonusfamiljen och Christine Meltzer från Sommaren med släkten och Udda veckor.

OBS! Det förekommer stroboskopljus i föreställningen!

Arrangör: All Things Live
Längd: 2h 40 min ink paus
Åldersgräns: Rekommenderad från 13 år

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0776 70 77 77 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se

NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table