Zara Larsson – Honor The Light

Cirkus, Stockholm
ca. 90 min
13 år

Zara Larsson och ”Honor The Light” till Stockholm i december!

Organizer
Live Nation
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
DATUM

Zara Larsson avslöjar ”Honor The Light” – två intima föreställningar på ikoniska Cirkus i Stockholm den 8 och 9 december, följt av en EP och TV-sändning!

”Honor The Light” är en modern tolkning av luciatraditionen där vi kommer att få uppleva Zara Larsson på ett helt nytt och unikt sätt. Föreställningen består av tre akter och kommer innehålla nya akustiska versioner av låtar från hennes imponerande katalog, tillsammans med klassiska julsånger och gästartister. Det är en hyllning till ljus och kultur som kulminerar i den typen av storslagen popshow som bara Zara kan leverera.

Om nya “Can’t Tame Her”:
“Pop juggernaut…a masterclass” – The Face
“Rousing, cinematic” – NME
“An ode to feminine power…Zara Larsson is every inch the pop star” – CLASH
““An exhilarating romp…in the high space between futurism and nostalgia” – The Forty Five
“Rife with 80s-leaning sparkling synths…ushering in her new era…” – DIY

Om Zara Larsson
”One of pop’s biggest and outspoken young stars”– The Guardian
Zara Larsson provocerar och driver popkulturen framåt med upplysta och energifyllda låtar. Med varje steg fortsätter hon att skriva historia och slå rekord. Hennes platinacertifierade album från 2017, ”So Good”, utmärker sig som en av de mest streamade debuterna någonsin på Spotify av en kvinnlig artist. Zaras växande katalog innehåller hit efter hit, från ”Never Forget You”, ”Lush Life” och ”Ain’t My Fault” till samarbetet med Clean Bandit på ”Symphony”. På vägen har hon mottagit utmärkelser och nomineringar, bland annat på svenska Grammis, BRITS och MTV EMAs.

Andra albumet ”Poster Girl” från 2021 innehåller genombrottslåtar som ”Ruin My Life” och ”Wow” och såg Zara göra ytterligare framsteg mot popens toppskikt. Trots att albumet lanserades under pandemin kunde Zara tänja på gränserna. Hon uppträdde virtuellt på Roblox och var värd för en exklusivt streamad konsert i samarbete med IKEA på internationella kvinnodagen.

Under det senaste året har Zara Larsson åter släppts ut i den verkliga världen och genomfört en slutsåld europeisk arenaturné för ”Poster Girl”, släppt ett framgångsrikt samarbete med Alesso på ”Words”, innan hon släppte den helt nya singeln ”Can’t Tame Her”. Skapad tillsammans med nära vänner som MNEK, MTHR och Danja – plus koreografi från Beyoncé-samarbetspartnern JaQuel Knight – låg låten 16 veckor på Storbritanniens topp 40 och beskriver var Zara Larsson står år 2023 ”Can’t change her/Can’t blame her/Can’t tame her”.

Den senaste låten ”End Of Time” och samarbetet med David Guetta på ”On My Love” ger ytterligare smakprov på Zara Larssons kommande tredje album. Hon är dessutom bekräftad att göra sin skådespelardebut i Netflix kommande film ”A Part Of You” nästa år.

 

Extra information gällande matinéföreställningen:
Fri åldersgräns- men barnet bör vara stort nog sitta/stå på sin egen plats på arenan (alla måste har varsin egen biljett).

 

Obs! Det kommer att vara en fiminspelning av konserten för TV, även publik kan förekomma i inspelningen.

 

Rullstolsplatser bokas via tickets@cirkus.se


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table