Möten & Event

Ett Cirkus - tusen möjligheter!

HYR VÅRA LOKALER

Cirkus är en klassisk plats där människor träffats på otaliga föreställningar, mässor, konserter, konferenser och middagar genom åren. Idag är Cirkus norra Europas största privatteater och en komplett anläggning med tre scener. Här ryms Cirkus stora scen i historisk miljö, med plats för 1 644 sittande gäster samt hypermoderna nya Nya Cirkus som tar upp till 800 personer i biosittning. Cirkus Arena & Restaurang har mingelutrymmen för flera hundra gäster, stora ytor för utställare och en fantastisk festvåning med plats för drygt 100 personer.

Cirkus, large stage

Cirkusscenen

Cirkusscenen står öppen för många typer av arrangemang och kan förändras utifrån kundens behov. Konferenser, kongresser och mässor dagtid är inget hinder för en galamiddag kvällstid. Med flexibilitet, service och god organisation skapar vi unika arrangemang, allt efter våra kunders behov.
Send request

Nya Cirkus

Nya Cirkus invigdes i oktober 2015. Här kan alla typer av evenemang ta plats. Det kan handla om konserter, familjeföreställningar, stand-up, konferenser, företagsfester, biovisningar och bolagsstämmor. Här kan du kombinera Cirkus klassiska miljö med en flexibel och modern konferensanläggning i öppen planlösning. Nya Cirkus finns för er som idag saknar men förtjänar en egen scen.
Send request

Festvåningen

Cirkus nyrenoverade festvåning - för er som vill unna er något extra! Våningen rymmer numera även ett chambre séparée för upp till 10 personer. Välkommen in via egen entré med separat garderob och WC. Showen ramas in av en exklusiv meny och ni har tillgång till baren under pausen via en separat entré till salongen.

SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Idag är Cirkus och Nya Cirkus en komplett konferensanläggning med både Cirkus stora scen och moderna Nya Cirkus. Våra lokaler är även ypperliga för mingel för flera hundra gäster och det finns stora ytor för utställare. Varmt välkommen med din förfrågan - vi återkopplar till er inom kort!

Book a table