Om pop house sweden

Pop House Sweden grundades år 2014 och bestod då av Pop House Hotel och ABBA The Museum. Visionen var redan då att bli en av världens främsta nöjesdestinationer och som ett led i detta förvärvades Cirkus år 2017. Sedan 1 mars 2019 är även Hasselbacken en del av Pop House som inkluderar hotell, restaurang samt event-och konferensmöjligheter. Med starka varumärken som ABBA muséet, Cirkus och Hasselbacken samt all underbar underhållning, mat och dryck blir Pop House Sweden en självklar attraktion för både svenska och internationella gäster som besöker Stockholm och Djurgården.

Pop House Hotel

På Djurgården mitt i Stockholm ligger Pop House Hotel på ett bekvämt avstånd från city och Gamla Stan. Pop House Hotel har 49 vackert inredda rum och i huset finns, utöver ABBA The Museum, Pop House Food&Bar och Glashuset med live-musik och events.

Pop House Hotel
Djurgårdsvägen 68, 115 21 Stockholm
frontdesk@pophouse.se
08 – 502 541 40
pophouse.se

ABBA The Museum

ABBA The Museum är mer än ett vanligt museum där du kan vara en del av framgångssagan och få uppleva känslan av att vara den femte bandmedlemmen. Stå på scen med ABBA, sjunga karaoke i Polarstudion och dansa i musikvideon. Här finns även ABBA:s spektakulära scenkläder, guldskivor, originalprylar och mycket mer.

ABBA The Museum
Djurgårdsvägen 68, 115 21 Stockholm
info@abbathemuseum.com
08 – 121 328 60
abbathemuseum.com

Hasselbacken

Historiska hotell Hasselbacken ligger granne med Cirkus, på Djurgården. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som ert nästa företagsevenemang.

Hasselbacken Hotell & Restaurang
Hazeliusbacken 20, 115 21 Stockholm
info@hasselbacken
08 – 12 13 33 00
hasselbacken.com

Book a table