Vanliga frågor

Cirkus

Hur påverkar Coronaviruset mitt besök?

Regeringens beslut om publikbegränsningar med hänvisning till rådande restriktioner, gör att vi tillsammans med våra arrangörer nu fortlöpande gör avvägningar för vart arrangemang. Vi kommer att meddela beslut om enskilda evenemang och informera ytterligare via mejl till den adress som angavs vid biljettköpet samt informera på cirkus.se.

Från och med den 1 december 2021 kommer Cirkus Arena & Restaurang att kontrollera vaccinationsbevis och legitimation innan inträde till våra lokaler. Det är därför viktigt att du ser till att både vaccinationsbevis och legitimation är giltigt vid ditt besök. Saknar du vaccinationsbevis kan vi enligt de nya restriktionerna inte ta emot dig. Behöver du ett nytt vaccinationspass kan du ladda hem det via: covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/

För mer information, vänligen kontakta oss på biljettkassan@cirkus.se.

Vill du kontakta arrangören för ditt evenemang?

Från och med den 1 december 2021 kommer Cirkus Arena och Restaurang att kräva giltigt vaccinationsbevis och legitimation till samtliga av våra evenemang. Vaccinationsbevis och legitimation kontrolleras av Cirkus personal utanför entrén.

Varje enskild arrangör bestämmer själva över eventuella återköp. Har du frågor om din biljett hänvisar vi därför till arrangören för just ditt evenemang.

Nedan finner du en lista med kontaktuppgifter till våra arrangörer. Listan kommer att uppdateras kontinuerligt. Fler arrangörer kommer därmed tillkomma.

Var parkerar jag min bil?

Utanför Cirkus Restaurang finns en parkering med cirka 20 platser. Det finns även ett parkeringsgarage med cirka 100 parkeringsplatser under Hasselbacken intill Cirkus. Under vinterhalvåret kan du också parkera på Gröna Lunds stora parkering vid vattnet.

Tänk på att Djurgårdsbrons stängs­ av in mot Djurgården på lördagar, söndagar och helgdagar kl 11–16, 27 april – 29 september 2019. Dessutom stängs Djurgårdsbron av tisdagskvällar 25 juni – 13 aug kl 17–20, då det är Allsång på Skansen.

Måste man ha med sig en fysisk biljett eller går det bra att visa biljetten i telefonen?

Det går bra att visa biljetten i telefonen. Det räcker dock inte att ta med en bekräftelse då samtliga biljetter måste scannas vid entrén.

Kan jag återlösa min biljett?

Köpt biljett återlöses ej och enbart om arrangören godkänner det kan byten göras. Vid inställt evenemang återköps biljetten på uppdrag av arrangören. Återköpet skall då i regel ske inom begränsad tid, dock senast en månad efter det att arrangemanget skulle ha ägt rum. Serviceavgiften och porto återbetalas ej i något fall.

Har ni hörselförstärkning?

Både Cirkus och Lilla Cirkus har hörselförstärkning. Mottagare för denna kvitterar ut den i garderoben innan föreställningen.

Har ni rullstolsplatser?

Både Cirkus och Lilla Cirkus har specifika rullstolsplatser. Rullstolsbiljett inkluderar en fri ledsagare. Rullstolsplats bokas via Cirkus Biljettkassa, Ticketmasterombud & Ticketmasters Callcenter 077-170 70 70

Finns det handikappptoaletter?

Det finns handikapptoaletter i anslutning till både Cirkus och Lilla Cirkus.

Hur lång är föreställningen?

Information en föreställnings längd finns på respektive evenemangs sida.

Jag glömde något efter evenemanget igår, hur gör jag?

Om du har mist något under en konsert eller ett event mailar du till foaje@cirkus.se och beskriver vad du tappat. Berätta vad det är, var du befann dig, vilken plats du hade och vilket evenemang du besökte.

Kan jag betala med kontanter?

Cirkus är en helt kontantfri anläggning, vilket betyder att vi enbart tar emot kortbetalningar. Det säkrare och mer effektivt för både dig som gäst och vår personal.

Får jag ta med mig ett spädbarn på showen?

Med hänsyn till vår publik och ensemble tillåter vi inga späd- eller småbarn (upp till 5 år) i salongen under föreställningen. Denna regel är även i hänsyn till späd- och småbarn för att skydda deras hörsel då det i föreställningen kan förekomma hög ljudvolym.

På grund av brandföreskrifter måste alla besökare, oavsett ålder, ha en egen biljett. Det är inte tillåtet att låta barn sitta i förälders knä.

Får jag ta med en barnvagn in i salongen?

Barnvagnar får ej medtagas in i salongen på grund av brandföreskrifter.

Finns det en åldersgräns på era föreställningar?

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på 13 år för de konserter som spelas hos oss på Cirkus. Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap då avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn där ljudnivån anpassats men ibland förekommer också högre åldersgränser vid behov. Observera att arrangörerna ibland kan sätta en annan åldersgräns på evenemangen, detta framgår då på respektive evenemangs informationssida.

Restaurang

Behöver jag boka bord om jag redan har köpt en menybiljett?

Nej, du behöver inte boka bord då, det bokas per automatik när du köpt menybiljett.

Måste man komma till 17.00, vi hinner inte det?

Du måste inte komma kl. 17:00, men vi rekommenderar att du är på plats minst en och en halv timme innan föreställningen börjar för att hinna äta i lugn och ro.

Måste man välja teatermenyn om jag bokar bord hos er?

Nej, det måste du inte. Det går bra att välja fritt från à la carte-menyn om du inte redan har köpt en menybiljett.

Jag har försökt boka bord på hemsidan, men det går inte?

Alla bord är tyvärr inte bokningsbara. Om du inte lyckas boka via hemsidan kan det vara fullt. Ring oss gärna så hjälper vi dig om det finns lediga platser kvar. Telefonnumret är 08-587 987 50.

Vi har köpt menybiljett i flera olika omgångar och vill gärna sitta tillsammans?

Har ni köpt biljetterna i samma namn och telefonnummer så kommer ni per automatik få sitta ihop i restaurangen under middagen, detta gäller enbart för platser i restaurangen och inte i salongen på parkett under krogshowföreställningar.

Hittade du inte svaret på din fråga?

Om du inte hittade svaret på din fråga så kontakta oss så hjälper vi dig!

Book a table