Inställt: Rörelsen – en politisk soaré

23-11-12 18:30 Livemodern, Stockholm
ca 70 min
18 år

Inställt event! Mer information kommer mejlas ut till den mejladress man köpte biljetter ifrån. Två kvällar på Liv(e)modern med samtal och musik om samhällsengagemang. Samtalsledare Pernilla Glaser och husackomponjatör Staffan Hellstrand.

Organizer
Cirkus Arena & Restaurang

Varför bry sig?  

Politik är för viktigt för att lämna till politikerna. Vi befinner oss i en värld som är skrämmande och ibland kan utmaningarna kännas helt överväldigande.  

Bland skarpa utspel, manifestationer och falska fakta är det svårt att hämta andan och tänka igenom vad som är betydelsefullt och sant. 

Hur kan vi orka ta hand om problemen tillsammans? Vad kan man göra och varför har det betydelse vad vi gör? Vi diskuterar erfarenheter av och strategier för omsorg och gemensam handling. 

Två kvällar på Liv(e)modern med samtal och musik om samhällsengagemang.
Samtalsledare Pernilla Glaser och husackomponjatör Staffan Hellstrand.

12 november är gästerna Tilde Björfors cirkusdirektör på Cirkus Cirkör, som tog nycirkusen till Sverige och har visat hur brännande samtidsfrågor och svindlande luftakrobatik kan kombineras, och Daniel Suhonen författare och chef för tankesmedjan Katalys som ställer frågor om hur vi hamnade i en polariserad tid och visar på vad vi kan göra för att ta oss framåt.

Gästartist David Urwitz 


 

15 oktober gästas Rörelsen av Özz Nujen och Victoria Escobar, med gästartist Dogge Doggelito.
Läs mer och köp biljetter till den 15 oktober

 


Staffan Hellstrand är en av Sveriges flitigaste artister med en karriär som producerat mängder av låtklassiker. Och snart kan vi se honom i Så mycket bättre. 

Pernilla Glaser är erfaren samtalsledare som arbetat med konst, forskning och civilsamhälle. Hon är också en uppskattad föreläsare inom samtalsmetodik, kreativitet och lärande. 

 

Cirkus restaurang är handikappanpassad och bokas som ordinarie biljett.


MAT OCH DRYCK

Med middagsbiljetten bjuds du på en härlig tvårätters middag bestående av en huvudrätt och efterrätt i samband med föreställningen. Dryck och enklare tilltugg kan köpas i baren under kvällen.


 

OM LIVEMODERN

Livemodern är en ny kulturscen i restaurangen på Cirkus på Djurgården. Det bjuds på ett mångsidigt utbud av tänkvärd, utmanande, udda och överraskande programpunkter. Innehållet består av allt från samtal och performance till konserter och dragshows.

 

Cirkus restaurang

Med middagsbiljetten bjuds du på en härlig tvårätters middag bestående av en huvudrätt och efterrätt i samband med föreställningen. Givetvis finns även ett vegetariskt alternativ. Cirkus restaurang är ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Dryck och enklare tilltugg kan köpas i baren under kvällen.

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table