Rörelsen – en politisk soaré

23-10-15 18:30 Livemodern, Stockholm
ca 70 min
18 år

Två kvällar på Liv(e)modern med samtal och musik om samhällsengagemang. Samtalsledare Pernilla Glaser och husackomponjatör Staffan Hellstrand.

Organizer
Cirkus Arena & Restaurang

Varför bry sig?  

Politik är för viktigt för att lämna till politikerna. Vi befinner oss i en värld som är skrämmande och ibland kan utmaningarna kännas helt överväldigande.  

Bland skarpa utspel, manifestationer och falska fakta är det svårt att hämta andan och tänka igenom vad som är betydelsefullt och sant. 

Hur kan vi orka ta hand om problemen tillsammans? Vad kan man göra och varför har det betydelse vad vi gör? Vi diskuterar erfarenheter av och strategier för omsorg och gemensam handling. 

Två kvällar på Liv(e)modern med samtal och musik om samhällsengagemang.
Samtalsledare Pernilla Glaser och husackomponjatör Staffan Hellstrand.

15 oktober är gästerna Özz Nujen, en av våra mest folkkära komiker, som retats med föreställningar om svenskhet, klass och tillhörighet och Victoria Escobar, medgrundare till innovationsrörelsen Changers Hub och styrelseledamot i Riksidrottsförbundets styrelse. 

Gästartist Dogge Doggelito

 


 

12 november gästas Rörelsen av Tilde Björfors och Daniel Suhonen, med gästartist David Urwitz.
Läs mer och köp biljetter till den 12 november

 


Staffan Hellstrand är en av Sveriges flitigaste artister med en karriär som producerat mängder av låtklassiker. Och snart kan vi se honom i Så mycket bättre. 

Pernilla Glaser är erfaren samtalsledare som arbetat med konst, forskning och civilsamhälle. Hon är också en uppskattad föreläsare inom samtalsmetodik, kreativitet och lärande. 

 

Cirkus restaurang är handikappanpassad och bokas som ordinarie biljett.


MAT OCH DRYCK

Med middagsbiljetten bjuds du på en härlig tvårätters middag bestående av en huvudrätt och efterrätt i samband med föreställningen. Dryck och enklare tilltugg kan köpas i baren under kvällen.


 

OM LIVEMODERN

Livemodern är en ny kulturscen i restaurangen på Cirkus på Djurgården. Det bjuds på ett mångsidigt utbud av tänkvärd, utmanande, udda och överraskande programpunkter. Innehållet består av allt från samtal och performance till konserter och dragshows.

 

Cirkus restaurang

Med middagsbiljetten bjuds du på en härlig tvårätters middag bestående av en huvudrätt och efterrätt i samband med föreställningen. Givetvis finns även ett vegetariskt alternativ. Cirkus restaurang är ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Dryck och enklare tilltugg kan köpas i baren under kvällen.

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table