Bellamy Brothers

19-10-10 19:30 Lilla Cirkus
90 min (ej paus)
Ingen åldersgräns

Bröderna David och Howard Bellamy har under sin drygt 40-åriga karriär gett ut över 50 album och berört människor över hela världen med sina texter och melodier.

Organizer
Besterman AB
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00

Bröderna David och Howard Bellamy har under sin drygt 40-åriga karriär gett ut över 50 album och berört människor över hela världen med sina texter och melodier. Bröderna inledde sin karriär 1968 och det stora genombrottet kom med låten ”Spiders & Snakes”. Låten blev en jättesuccé och sålde i mer än 3 miljoner exemplar. Låten placerade gruppen i samma kategori av stora artister som Bob Dylan, Van Morrison och James Taylor. När duon ett par år senare fick en världshit med låten “Let your love flow” förändrades allt och bröderna fick en stor skara trogna fans över hela världen. Sedan dess har Bellamy Brothers haft över 20 förstaplaceringar på topplistorna runt om i världen.

David och Howard Bellamy är en av den amerikanska countryns stora giganter har spelat in skivor tillsammans med Dolly Parton, Allan Jackson, Tanya Tucker och Montgomery Gentry. De har turnerat med både Beach Boys och Doobie Brothers och en rad andra världsartister.

“Vi är ett vägfarande folkslag”, skrattar Howard när han får frågan om hur de fortfarande orkar göra runt 200 konserter varje år. ”Massor med folk som växte upp med oss har dragit med en ny generation Bellamy fans och det värmer verkligen våra musikhjärtan att så många yngre kommer på våra konserter”.

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table