Glen Hansard

19-05-04 19:30 Lilla Cirkus
Ca 2h
13 år

Konsert med Glen Hansard!Han är gatumusikant, han är skådespelare, han är en Oscarsbelönad filmkompositör, han är en irländsk singer-songwriter – personen vi pratar om heter Glen Hansard och nyligen sålde han ut sina två första bekräftade konserter i Europa inom mindre än en timme.

Organizer
Luger
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00

Han är gatumusikant, han är skådespelare, han är en Oscarsbelönad filmkompositör, han är en irländsk singer-songwriter – personen vi pratar om heter Glen Hansard och nyligen sålde han ut sina två första bekräftade konserter i Europa inom mindre än en timme.

Nu kan vi meddela att Glen Hansard och band kommer till Sverige för en spelning på Lilla Cirkus/Cirkus i Stockholm den 4 maj. Biljetterna släpps fredag 30 november klockan 10:00 via Luger.se

Glen Hansard är en av grundarna av 25-årsjubilerande The Frames. Han är även en halva av duon The Swell Season som även inkluderar pianisten Marketa Irglova. Tillsammans skrev de och skådespelade i den hyllade spelfilmen Once från 2007.

Låten Falling Slowly från filmen belönades med en Oscar för bästa låt. 2013 sattes filmen upp på Broadway som Once, The Musical, och vann senare åtta Tonys inklusive det mest prestigefyllda musikpriset samt en Olivier i London för Outstanding Achievement in Music.

Glen Hansard släppte albumet Between Two Shores, hans tredje soloalbum, via Anti tidigare I år. Between Two Shores följde upp 2015 års Grammy-nominerade Didn’t He Ramble och 2012 års solodebut Rhythm and Repose. Ett nytt album släpps under 2019.

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table