Little Steven & The Disciples Of Souls

19-06-01 19:30 Cirkus
2,5 h
13 år

Little Steven & The Disciples Of Souls till Sverige med "Summer Of Sorcery Tour 2019"

Organizer
LiveNation
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00

Little Steven & The Disciples Of Souls till Sverige med “Summer Of Sorcery Tour 2019”

I sommar tar LITTLE STEVEN & The Disciples Of Soul turnén ”Summer Of Sorcery” ut på vägarna. Steven Van Zandt, alias LITTLE STEVEN, har gjort sig en enastående musikkarriär, både i eget namn men också som gitarrist i Bruce Springsteens E Street Band. Den 1 juni ger han tillsammans med sitt band The Disciples Of Soul en konsert på Cirkus i Stockholm

I bagaget har LITTLE STEVEN albumet “Soulfire”, det första soloalbumet på mer än 15 år. Det är utan tvekan hans mest personliga verk hittills. Albumet återspeglar hans karriär som artist, scenkonstnär, producent, arrangör och låtskrivare.

“Jag har alltid varit mycket tematisk med mitt arbete, mycket konceptuell. Jag behöver en större bild, jag kan inte bara göra en samling låtar, det fungerar inte för mig. I det här fallet blev konceptet mig själv. Vem är jag? Jag är lite av min egen genre just nu. Så jag har försökt välja material som vart och ett tillsammans i slutändan representerar mig. Det här albumet är jag som gör mig själv.”, berättar LITTLE STEVEN om “Soulfire”.

Med bandet Disciples Of Soul i ryggen solodebuterade LITTLE STEVEN 1982 med hyllade ”Men Without Women”. Senare blev han känd inte minst i Sverige för låten ”Sun City” (1985) med Artists United Against Apartheid, och sitt lika politiskt engagerade soloalbum ”Freedom – No Compromise” (1987). 2016 återförenade han The Disciples Of Soul, till fansens stora förtjusning.

Viktig info till biljettköpare

Genom att närvara vid denna konsert samtycker Du till att bli fotograferad, filmad och/eller på annat sätt bli dokumenterad.

Med Din närvaro samtycker till sådan fotografering, filmning och/eller inspelning, till vilket som helst bruk, i någon eller alla medier i hela Universum i all oändlighet.

Ditt utseende och Din röst kan komma att synas och höras i den produktion som för närvarande går under titeln: Soulfire Bazaar LLC.

Du är införstådd med att allt ovanstående sker med Ditt samtycke när Du går in på Cirkus. För den händelse Du inte ger Ditt medgivande till ovanstående, uppmanar vi Dig att inte gå in på Cirkus.

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en meny-biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table