The Legends
60s & 70s Comeback Special

19-11-13 19:30 Cirkus
2h och 45 min. inkl. 30 min paus
13 år

Sedan 2001 har The Legends levererat sina makalösa nostalgishower på Sveriges mest etablerade konserthus. Men inte bara i Sverige - utan även utomlands där man rankas som en av världens mest träffsäkraste och påkostade shower i sin genre.

Organizer
LiveStar
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00
Buy tickets

Efter succén på Cirkus i fjol är nu gänget tillbaka med sin nya show! På samma scen – i samma show – ser vi några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison.

I årets nya föreställning ”60s and 70s Special” bjuds vi på en oförglömlig kväll i en musikalisk biografi. Detta med bl.a. Paul Larcombe ifrån England – en av världens högst rankade Elvis-tolkare. Han är vidare en av dem få ”Elvis-artister” som uppträtt privat för Englands drottning och kungafamiljen. Paul är sann entertainer och bär onekligen på världens mest trovärdiga Elvis-röst!

Tillsammans med Mr. Larcombe hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson.
Båda slog igenom som finalister i TV4s “Sikta Mot Stjärnorna” och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Dem har även valts in i Radio Nostalgi – Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner.

Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande – med en brinnande flygel- i TV4s ”Talang”. Höstens nya show – med fokus på 60 och 70-talet  – är en nyskriven föreställning där variationen är stor och överraskningarna många.

Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst –  med några av världens skickligaste tolkare. En show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Hemsida: www.thelegends.se
Facebook: www.facebook.com/thelegends.se

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en menybiljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Spana också in det här

På Cirkus erbjuder vi allt från konserter, shower, musikaler, humorshower och galor. Här kommer några förslag på andra evenemang du kanske är intresserad av.

Book a table