The Legends
60s & 70s Comeback Special

19-11-13 19:30 Cirkus
2h och 45 min. inkl. 30 min paus
13 år

Sedan 2001 har The Legends levererat sina makalösa nostalgishower på Sveriges mest etablerade konserthus. Men inte bara i Sverige - utan även utomlands där man rankas som en av världens mest träffsäkraste och påkostade shower i sin genre.

Organizer
LiveStar
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00
Köp biljetter

Efter succén på Cirkus i fjol är nu gänget tillbaka med sin nya show! På samma scen – i samma show – ser vi några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison.

I årets nya föreställning ”60s and 70s Special” bjuds vi på en oförglömlig kväll i en musikalisk biografi. Detta med bl.a. Paul Larcombe ifrån England – en av världens högst rankade Elvis-tolkare. Han är vidare en av dem få ”Elvis-artister” som uppträtt privat för Englands drottning och kungafamiljen. Paul är sann entertainer och bär onekligen på världens mest trovärdiga Elvis-röst!

Tillsammans med Mr. Larcombe hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson.
Båda slog igenom som finalister i TV4s ”Sikta Mot Stjärnorna” och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Dem har även valts in i Radio Nostalgi – Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner.

Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande – med en brinnande flygel- i TV4s ”Talang”. Höstens nya show – med fokus på 60 och 70-talet  – är en nyskriven föreställning där variationen är stor och överraskningarna många.

Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst –  med några av världens skickligaste tolkare. En show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Hemsida: www.thelegends.se
Facebook: www.facebook.com/thelegends.se

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en menybiljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Book a table