Cirkus nya restaurang vill vara en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Här ska du trivas med alla dina vänner eller själv och förhoppningsvis lämna oss mätt, överraskad och med ett öppnare sinne.
Köket har skapat en lekfull kreativ meny där både smaker och upplägg överraskar och skapar gastrogasmer både för munnen och ögonen. Maten serveras på större fat ni får ta för er från, precis som hemma. Här serveras jäkligt god mat med bra råvaror där du delar maten med ditt sällskap eller behåller allt själv. Lekfullheten går lätt att associera till både nya inredningen och grafiska profilen och gå i linje med Cirkus vision om att våga utmana och vara inkluderande.
Bakom matkonceptet står kökschef Håkan Hederstedt med personal. den nya menyn består bland annat av “köksgrogg” och hel del tryffel - bland annat i det fördelaktiga erbjudandet ostron, champagne och pommes frittes med tryffelmajonäs för 295kr! Se hela menyn och boka bord här!