Alyza X Don't ya

19-11-20 17:30 Cirkus, Stockholm

Den 1 november släpptes Alyzas officiella debutsingel Don’t ya. Detta firas med releasefest och konsert den 20 november i Cirkus restaurang.

Organizer
Alyza Music

Den 1 november släpper Alyza sin officiella debutsingel Don’t ya. För att fira detta bjuder Alyza in till releasefest och konsert på Cirkus onsdagen den 20 november!

Kvällen börjar 17.30, och 18.00 står förbandet (TBA) på scenen i restaurangen. Därefter kliver Alyza på scen med sitt team av musiker och bjuder på sin dynamiska soul och funk! Ni kommer få höra den nya singeln och mycket mer. Ledordet är show, och ni kommer garanterat ryckas med i de svängiga låtarna.

Om Alyza och Don’t ya

Sångerskan, låtskrivaren och producenten Elisa Critti Kronholm kliver på scen under artistnamnet Alyza. Musiken beskrivs bäst som retroinspirerad soul och funk med en modern touch, och det är Alyza själv som är hjärnan bakom låtarna. Kvällens huvudnummer Don’t ya har lagt grunden för Alyzas sound, och gillar ni den kommer ni definitivt uppskatta det som komma skall. Don’t ya är den första av flera singlar inför Alyzas kommande debut-EP som släpps nästa år.

Alyza är sedan tidigare i år även aktuell med RnB-singeln Low, ett samarbete med producenten och låtskrivaren Caj Morgan.

Book a table