Amnesty Live
BRING THE NOISE

24-09-17 20:00 Cirkus, Stockholm
ca 2h
18 år

AMNESTY LIVE 2024 - en unik kväll med Dina Ögon och vänner!

Organizer
Amnesty International Sverige
Ticket Office
Öppnar 3h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Amnesty Sverige lanserar en årlig konsert! – Vi är stolta att presentera Dina Ögon som husband! Tillsammans med utvalda gäster intar de scenen på Cirkus, med syftet att hylla yttrandefrihet och mänskliga rättigheter. Yttrandefriheten kan inte längre tas för given, varken i Sverige eller globalt, därför är det viktigt att samlas och tillsammans står upp för den.

Amnesty International har flera gånger visat styrkan i gemenskap och i musikens kraft, inte minst på 70- och 80-talet med de lika stilbildande som storskaliga turnéerna/konserterna The Secret Policeman’s Ball, Conspiracy of Hope och Human Rights Now!
Nu tar vi de initiativen in i samtiden – och framtiden.
Tillsammas med: Cleo – Cherrie – Erik Lundin – Lena Philipsson – Annika Norlin – Titiyo – Hurula – waterbaby – José González – Little Jinder – Ane Brun – Bianca Kronlöf

Välkommen till ”AMNESTY LIVE 2024 med DINA ÖGON OCH VÄNNER”

Om Amnesty:
Arbetar för att mänskliga rättigheter ska gälla alla. Genom att avslöja kränkningar och skapa uppmärksamhet och opinion sätter vi press på regeringar och makthavare. Amnesty är en oberoende organisation som finns på plats i hela världen.

Arrangör: Amnesty International Sverige

Rullstolsplatser köps via tickets@cirkus.se

För att kunna köpa dina biljetter – teckna först medlemsskap HÄR


NJUT I CIRKUS RESTAURANG INNAN SHOWEN STARTAR

Till varje show kan ni välja att köpa en biljett där en färdigkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt ingår i biljettpriset.

Ni hittar biljetter inkl. menyval i samband när ni köper biljetter till er valda föreställning, och vi bokar ert bord automatiskt vid köpet.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Tidsvakt* ingår.

Dra med familjen, kompisarna eller kollegorna – det behövs ingen biljett för att äta i restaurangen!

* slipp stressen med att hålla koll på klockan, vi säger till när det är dags för er att röra er in i salongen!

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


 

Book a table