Ane Brun
20th Anniversary Tour

23-09-27 19:30 Cirkus, Stockholm
ca. 90 min
13 år

Ane Brun firar 20 år som artist med en konsert där hon kommer att bjuda på det allra bästa ur hennes fantastiska låtskatt.

Organizer
Headstomp
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Ane Brun firar 20 år som artist med en konsert där hon kommer att bjuda på det allra bästa ur hennes fantastiska låtskatt.

 

Support: Shadi G

Shadi G är en persisk-svensk singer/songwriter & producent. Hon skapar en blandning av Pop, Jazz & R&B/Soul-musik och är känd för sitt unika sätt att blanda de olika genrerna med sina persiska rötter. Efter att ha släppt sin debutsingel Lost startade Shadi G sitt eget skivbolag Goldamin Records. Shadi G släppte senast hennes EP Conversations, Pt. 2 vilket blev starten på hennes karriär som en av de mest intressanta nya akterna att titta på från den svenska R&B-scenen.

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table