Anna Ternheim

23-03-27 19:30 Cirkus, Stockholm
13 år

Så Mycket Bättre aktuella Anna Ternheim på stor turné våren 2023. Special guest: Amanda Werne.

Organizer
United Stage
Ticket Office
Öppnar 2,5h innan föreställning
Bar & Restaurant
Öppnar 2,5h innan föreställning
Köp biljetter

Efter flera år i New York gick flyttlasset våren 2022 hem till Sverige igen och under hösten har Anna Ternheim medverkat som en av värdarna i TV4:s Så mycket bättre. Våren 2023 blir en stor
turné. I fina konserthus, på magiska teatrar och på klassiska Cirkus i Stockholm.

Nu är det klart att Amanda Werne (Slowgold) åker med som support på hela turnén.Amanda kommer även gästa Ternheims band.

Anna Ternheim slog igenom 2004 med det kritikerrosade albumet ”Somebody Outside” och året efter tog hon hem både P3 Guld och Grammis pris för ”Årets Nykomling”. År 2007 belönades andra albumet ”Separation Road” med P3 Gulds pris för ”Bästa kvinnliga artist” och två Grammisar för ”Bästa kvinnliga artist” och ”Bästa textförfattare”. Efter det har Anna släppt totalt sju album vilket har resulterat i turnéer och inspelningar i studios runt om i hela världen.

Göteborgsartisten Amanda Werne har ingått i Freddie Wadlings band, uppträtt i På spåret, gästat Jills Veranda, samarbetat med Bob Hund och släppt hela sju album under sitt musikaliska alias Slowgold. Under det senaste decenniet har hon skapat ett eget musikaliskt universum. En mystisk, vacker och suggestiv värld
där tidlösa, poetiska historier som bärs fram med hjälp av såväl distade gitarrer som drömska sångutsvävningar.

Föreställningslängd: ca 2h ingen paus
Support: Amanda Werne
Arrangör: United Stage Artists
Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats köps via Cirkus på mejladress tickets@cirkus.se

SHOWBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en biljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Cirkus restaurang

Vare sig du missade att köpa en biljett som inkluderar kvällens showmeny, eller bara vill ta del av vår härliga à la carte, är du välkommen att boka bord till Cirkus restaurang – en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Boka bord

 


 

Hotell på Djurgården

Kommer du långväga eller vill göra ditt besök till en långhelg? I anslutning till Cirkus finns det flera alternativ för övernattning där de närmsta är Hasselbacken och Backstage Hotel Stockholm.

 


Book a table