ART

22-05-31 19:00 Cirkus
ca 90 min
11 år

ART flyttas till våren 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet! Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter, dock senast den 24 juni 2021. Mer info har mailats till alla biljettköpare den 24 maj 2021. Grand finale: Sista föreställningen av ART med Johan Rheborg, Henrik Schyffert och …

Organizer
Blixten & Co
Köp biljetter

“ART” som regisseras av Edward af Sillén, är ett komiskt drama om vänskap och har hyllats både efter sin första framgångsrika, utsålda vår på Rival – och för turnén utmed landets vägar innan 2020 års pandemi flyttade de kvarvarande datumen framåt i tiden.

Nästan tre år efter att uppsättningen hade premiär är det den 19 oktober 2021 dags för ensemblen att inta Cirkus stora scen för en sista föreställning.

Pjäsen, som är skriven av Yasmina Reza, tar avstamp i en mycket dyr och till synes helt vit tavla. Med klarhet, en stor dos humor och en oerhört stark lyhördhet för relationsdynamik får tavlan symbolisera vänskapen mellan tre vänner, deras relation och hur år av bristande kommunikation kan påverka en vänskapsrelation.

Föreställningen är ca 90 min (ej paus)

Biljettkassan öppnar: 2h innan showstart

Restaurangen öppnar: 2 h innan showstart

 

Book a table